Counter Strike

Újabb 8 pont a zsákban, már továbbjutást érő helyen a HellRaisers!


Tegnap este négy meccsből hármat megnyertek

Az első két mérkőzésüket az ex-SpaceSoldiers csapata ellen nyerték, viszonylag könnyen. A XANTARES vezette török együttesből ismét hiányzik valami. Ezelőtt 11x csaptak össze, abból hatot nyertek meg a törökök, és ötöt a HR. Hosszabbítás nem volt. Tegnap este ennek a mérlegnek a nyelvét átbillentették DeadFoxék oldalára.

 

Az első pályát 16:10-re, a másikat 16:9-re hozták. Ez kettő “tiszta” győzelmet jelent, azaz +6 pontot ér, az ex-SpaceSoldiers-nek pedig semmit. Ez különösen jó, ugyanis a törökök még összekaphatják magukat annyira, hogy továbbjutást érő helyre érjenek, de ezzel 6 ponttal távolabb kerültek a LAN döntőtől.

Az AGO ellen már picit más volt a helyzet, az első pálya picit tovább húzódott, mint azt bárki várta volna.

A FACEIT Majorre visszautaltak azzal az Infernóval, ott rengeteg hosszabbítás volt azon a pályán. w0xic elképesztő formában volt fragek tekintetében, de az egész csapatnak remekül ment a játék. Dust2-re pedig még Johnta is beugrott pár körre.

Ez a győzelem viszont csak 2 pontot ér, mivel hosszabbításban szerezték. Az AGO örülhetett, mert ezalatt az este alatt 4 pontot szereztek (hosszabbításos vereség+győzelem), de még így is ők állnak a legrosszabbul. Ebből nem lesz LAN döntő…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva