Fortnite

Az Epic bemutatja: Mozog a karakterünk szája a legújabb frissítés óta!


Egy szuper jópofa új funkció került a játékba, aminek használatához csupán egy mikrofonra van szükségünk.

Egy elég érdekes újdonságot fedezett fel pár játékos a legutóbbi update óta. Egyikőjük bekapcsolva hagyta a mikrofonját a mai napon (november 3.), amire a Fortnite menüben a karaktere szája hirtelen mozgásba lendült. Nem tartott sokáig, hogy kiderítsék, hogy a mikrofon miatt eredt meg a nyelve a karakterének, majd ezután hirtelen mindenki beszéltette a karakterét, készítettek is egy poénos videót ennek örömére, amit itt találtok:

Friend and I Just Found out About the Characters Saying What we say in voice chat… and well… yeah… from FortNiteBR

Remek szemléltetés, nemde? A poén az egészben, hogy az Epic semmiféle utalást sem tett hasonlóra a legutóbbi patch leírásában, ezért nem kereste senki ezt a funkciót. A jelenség PC-n könnyedén előcsalható, ám arról nincs tudomásunk, hogy mobilon, illetve konzolon is működik-e. Sajnálatos, hogy jelenleg csupán a lobby-ban működik ez az új funkció, a szigeten már sajnos nem mozog a karakterek szája.

A csöcsfizika véletlenül került a játékba – Az Epic elnézést kért

Kíváncsian várjuk, hogy mit reagál az egészre az Epic, remélhetőleg nem veszik ki az új funkciót, nem úgy, mint egy hónapja a csöcsfizikát, ami csupán “véletlenül” került a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva