Hearthstone

A brutális Shrine-okról szól majd az új single player játékmód, a Rumble Run


Még több tudnivaló a BlizzConról.

Az új Hearthstone kiegészítő, a Rastakhan’s Rumble péntek esti bejelentése után szombat éjjel további infók derültek ki a decemberben érkező új csomagról. Ezúttal azonban nem az új kártyák voltak a fókuszban, hanem a vadonatúj kapcsolódó single player játékmód, a Rumble Run.

A Rumble Run az elmúlt időszak egyszemélyes kalandjai nyomdokain halad majd tovább – persze egy-két sajátos csavarral. Egy új menet indításakor például nem előre meghatározott hősök közül választhatunk majd, hanem három véletlenszerűen kisorsolt Troll csapat közül kell pickelnünk egyet – ez fogja meghatározni a class-unkat.

Az új játékmód legizgalmasabb elemei egyértelműen a Shrine-ok, melyek leginkább a Dungeon Run passzív képességeihez hasonlíthatóak. Mindegyik class-nak 3-3 féle Shrine-ja lesz, összesen tehát 27 darab lesz ezekből, és az alábbiakat tudják:

  • Ezek minionok, melyek a játék kezdetén kint vannak a boardon.
  • Mindegyikük valamilyen elképesztően erős állandó képességgel bír.
  • Ha az ellenfél elpusztítja őket, akkor nem kerülnek ki a játékból, hanem dormant állapotba kerülnek és három kör múlva automatikusan újjáélednek.

Íme néhány példa, melyek jól mutatják, mennyire brutális képességekre számíthatunk. A Tribute from the Tides például megtriplázza (!) a Battlecry képességeinket, a Gonk’s Armament mindig újratölti a manánkat, ha armorra teszünk szert, a Shirvallah’s Vengeance pedig 5-öt sebez az ellenfélbe minden alkalommal, amikor mi magunk sebződünk.

Van itt még két további Shrine, amit lelepleztek. A Shirvallah’s Grace minden olyan spellünkről ellő egy másolatot saját magára is, amit valamelyik másik lényünkre játszottunk ki. A Bwonsamdi’s Covenant pedig sebzéssé változtatja az ellenfélre és a lényeire eltolt gyógyításainkat.

A Shrine-okon túl lesznek egyéb lapok is, melyek kizárólag ebben a játékmódban lesznek megtalálhatóak. Ezek az úgynevezett Prize-Fighter minionok, melyek szintén nagyon erős képességekkel vannak ellátva – íme néhány példa.

A Rumble Runban összesen nyolc Troll bajnokon kell túljutnunk ahhoz, hogy elérjünk a végső főellenfélhez, ennek kapcsán azonban egyelőre nem sokat árultak el a fejlesztők.

Ami biztos, hogy a játékmód december 13-tól lesz elérhető, ezúttal tehát kicsit kevesebbet kell majd várnunk rá, mint a Monster Huntra vagy a Puzzle Labs-re. Izgalmasnak tűnik, annyi szent!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva