Counter Strike

A későbbi győztes csúnyán feltörölte a padlót gabesson magyar válogatottjával


Mixwellék spanyol válogatottja már túl nagy falat volt a magyaroknak, sima 2:0 lett a vége.

A WESG idei selejtezőjében nehéz csoportba került a magyar mezőny. Ezúttal ugyanis Ibériát és Németországot csapták az egyébként sem könnyű közép-európai országok mellé.

Ibéria erejét pedig mi más is mutathatná jobban, mint hogy a 4 elődöntős csapat közé 2 spanyol és 1 portugál ötös is eljutott.

Negyedikként pedig gabessonék magyar válogatottja próbált helytállni, de a világsztár spanyol válogatottal már nem bírtak.

A tavaly Wololos, idén Movistar Riders színekben induló csapat tagjait azt hiszem nem nagyon kell bemutatni. Itt játszik az ELEAGUE győztes mixwell, az egykori mousesports játékos lowel és spanyol hűség mintaszobra SOKER is.

Az eredmény sajnos a papírformának megfelelő sima spanyol győzelem lett. A két mapon összesen 9 kör jutott csupán a magyaroknak, a Movistar Riders pedig később a döntőt is sima 2:0-ra nyerte fox portugál válogatottja ellen.

Aggodalomra semmi ok, hiszen lesz még egy selejtező novemberben. A második kvalin ismét válogatottak szállnak majd harcba a fent említett régiókból. A győztes pedig az első kvali győztese, vagyis a Movistar Riders elleni meccsel eldönti, melyikük utazik a kínai WESG döntőre.

A november 21-ei kvalira itt jelentkezhettek.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva