Fortnite

Az Epic Games szerződött az NFL-lel – Érkezik a Fortnite x NFL!


Ilyen nincs, hatalmas bejelentést tett az Epic Games!

Az Epic Games néhány perce jelentette be, partnerek lettek az NFL-lel, a világ legnagyobb amerikai futballal foglalkozó szervezetével. Magának a sportnak hihetetlen presztízse van Észak-Amerikában, ám természetesen mindez a világ többi részét sem kerüli el. Egyre többen néznek Magyarországon is amerikai futballt, sőt már több éve magyar válogatott és hivatalos magyar csapatok is léteznek. A Super Bowl már nemcsak az USA-ban “ünnep”, hanem sok háztartásban már nálunk s, így egyértelmű volt, hogy az Epic Games nyitott volt a kollaborációra.

Már bejelentő videó is készült a kollaborációról, ráadásul a legjobb az egészben, hogy hivatalos csapatok mezeibe bújhatunk majd a Fortnite világán belül. A blogbejegyzés szerint magát az amerikai focis Outfitet csak egyszer kell megvásárolnunk és annak stílusát a Locker menüponton belül bármikor változtathatjuk majd. Harminckét NFL csapat stílust, valamint egy exkluzív Fortnite csapat stílust nyithatunk meg, s a mezeken a számozásokat 0-tól 99-ig állíthatjuk majd.

Ez az együttműködés egyértelműen kenterbe veri az Infinity Gauntlet LTM-es Marvel x Fortnite eseményt is, reméljük más szervezetek is figyelik az Epic Games ténykedéseit, ugyanis imádnánk ha a jövőben még több ilyen jellegű szerződés köttetne meg.

A Fortnite x NFL november 9-én startol, az új Outfiteket aznap találhatjuk majd meg először az Item Shop kínálatában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva