Fortnite

Ez még a kutyánknak is menne – Élesek a Lil’Kev kihívások, ingyenes tartalom a jutalom


Újabb ingyenes tartalommal ajándékoz meg bennünket az Epic Games.

Kevin, a Kocka már szinte fel sem tűnt senkinek, hogy eredetileg nem a Fortnite része, annyira beleivódott a játékosok mindennapjaiba. Ezért is volt furcsa, amikor a tegnap esti egyszeri esemény során véglegesen megadta magát, s az enyészeté lett. Kevin távozásával a Fortnitemates időszaknak is vége szakadt, el is morzsoltunk néhány könnycseppet, ugyanis a játék történetének egyik legjobb időszaka volt ez.

Szerencsére az Epic Games nem szeretne minket üres kézzel hagyni, az aktív játékosoknak ugyanis felajánlottak egy teljesen ingyenes Back Blinget, ami Kevinre fogja emlékeztetni a közösséget. Már a táskát is a Kockáról nevezték el, Lil’Kev, vagyis kicsi Kevin néven fogjuk majd megtalálni a gyűjteményünkben.

Azért ennyire biztos ez, hogy mindenkinek meg lesz a táska, mert ezúttal tényleg nem cifrázta a kiadó, gyermeteg mérföldköveket jelöltek ki a megnyitásához.

Epic Games
  • Játssz meccseket (0/15) – 500 XP
  • Szerezz 5,000 XP-t (0/5000) – 500 XP
  • Élj túl ellenséges játékosokat (0/500) – 500 XP

Az Epic Games tehát összességében nem kér semmit, csak, hogy játsszuk a játékot az elkövetkező néhány napban, ha pedig ezt megtesszük, a hátunkon landolhat Lil’Kev. Jópofa gesztus ez a kiadótól, szerencsére mostanában egyre több ingyenes tartalmat szórnak szét a játékosok között, ezzel ösztönözve mindenkit arra, hogy hűek maradjanak a Fortnite-hoz.

Figyelem, ez az ajánlat nem örökké tart, Lil’Kev küldetéseit november 11-ig teljesíthetjük csak, utána örökké eltűnik a játékból a Kocka utolsó maradványa!

Ezt láttad már?

Fehér űr, pillangók és új Loot Lake – ez történt a kocka felrobbanásakor

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva