Counter Strike

Mégsem jön DeadFox a PlayIT-re! DeadFox szerint a PlayIT, a PlayIT szerint maximum a MNEB hibázott


A magyar rajongók hirtelen öröme egy pillanat alatt lecsengett, mikor kiderült: mégsem találkozhatunk DeadFoxszal a PlayIT-en.

DeadFox sikerei láttán minden magyar CS:GO játékost büszkeség tölt el, azt hiszem ezt nyugodtan kijelenthetjük. Lehet szeretni vagy éppen nem kedvelni, de amit elért az hatalmas teljesítmény, ezt senki nem vitathatja.

Első és eddigi egyedüli magyar CS:GO játékosként legendává vált a FACEIT Majoron.

Érthető, ha a szeptemberi sikerek után sokan szeretnének találkozni vele egy közös fotó vagy autogram erejéig. Ennek megfelelően úgy tűnt, tervbe is van egy PlayIT-es DeadFox közönségtalálkozó.

Valaki azonban kicsit elsiette és túlgondolta a dolgot. A meghívásból ugyanis semmi nem lett, a közönségnek viszont teljesen mást kommunikáltak.

DeadFox kiírásából kiderül, hogy bár valóban szó volt a meghívásról, de végül kiderült, mégsem tud megjelenni a rendezvényen. Ennek ellenére a közönség felé olyan posztok mentek ki, melyek azt hirdetik: vegyetek jegyet, gyertek ki mert ott lesz DeadFox.

“Picit fura, hogy ki lettem postolva, mert még csak a részletekről beszéltünk, amikor láttam a hirdetést, hogy ott leszek. Gondoltam tisztázom.”

A poszt alatt megszólalt a PlayIT főszervezője is, aki a PlayIT nevében elmondta, tőlük biztosan nem ment ki ilyen poszt. Vélhetően pont azért, mert nem született megállapodás DeadFox-al.

“Esetleg a MNEB oldalán mehetett ki ilyen, de az külön szervezés.”

Végül tehát nem derült ki egyértelműen, ki buzdította jegyvásárlásra egy hamis ígérettel a CS:GO rajongókat. Bárki is volt, reméljük a jövőben óvatosabban bánik az egyértelmű kijelentésekkel. És persze bízunk benne, hogy senki nem vett csak azért jegyet, hogy DeadFoxszal találkozhasson. Őt ugyanis még a többieknél is szomorúbbá tehette ez a hír.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva