League of Legends

Ebből is kimaradunk: Kínában ingyen Program Leblanc skineket osztogatnak a VB után


A Tencent elnézést kért és engedett a közösség nyomásának.

Az Invictus Gaming győzelme után szinte azonnal meg is érkezett a speciális event, a jutalmak azonban elég gyatrára sikerültek:

  • 3 lootbox, mindegyikben egy random permanens skin, egy random summoner ikon vagy EXP/BE boost.
  • Ezen kívül 30 napos kipróbálási időt kapott 15 hős és 15 skin, amit az Invictus Gaming a VB alatt használt.

És ennyi!

A játék legnépesebb táborát adó ország játékosai ezt kapták Kína első VB-győzelme után. Természetesen azonnal jött is az elégedetlenkedés, a játékosok leginkább két dolgot kifogásoltak. Először is, hogy pár hét múlva ezekről a jutalmakról már a kutya se fogja tudni, hogy a VB-győzelem kapcsán érkeztek. Semmilyen emlék nem születik a dicső pillanatról, hogy az Invictus első kínai csapatként VB-t nyert? Másodsorban az ingyenes kipróbálás semmit nem ér a kínaiak szerint, ők kőkemény kedvezményekre számítottak a Shopban.

Olyan nagyra duzzadt a közösség elégedetlensége, hogy a Riot nyilvánosan kért bocsánatot!

Bocsánatkérő üzenetükben szerver hibákra panaszkodott a cég, állítólag emiatt csúsztak a jutalmak. A kialakult helyzet miatt azonnali hatállyal kibővítették a jutalmak számát, megadva a közösségnek mindkét dolgot, amit számon kértek.

  • Mindenki aki november 15 és december 15 között nyer egy PvP meccset a Mainland China szerveren, spéci Leblanc skint kap.

  • Minden tárgy 50%-os kedvezményt kap. Hősök, skinek, EXP/BE boost, ward skinek, Name Change ticketek.

Ezzel tehát megkapták az emléket és a kedvezményt is egyszerre, örülhet minden kínai játékos. Reméljük európai VB-győztes is ül még majd a trónra, hogy mi is részesülhessünk valami hasonlóban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva