Counter Strike

Négy napja BLAST Pro-t nyert a Na’Vi, most elsők között esnek ki az IEM Chicago-ról?


Kicsit gyengébb volt a CIS csapat teljesítménye a szokásosnál

Alig pár napja nyerték meg Koppenhágában a harmadik BLAST Pro-t, ahol a döntőben NiP ellen küzdöttek meg. Előtte még az Astralis-t is megverték.

Örömjáték Na’Vi módra, Zeus show és egy újabb s1mple MVP

Amerikában azonban nem ment ilyen jól a játék. A korai kiesésnek ezernyi oka lehet, ám ez a kettő tűnik a legvalószínűbbnek:

  • Jetlag: Négy nap alatt nehéz átállni egy 8 órával arrább levő időzónára. Azt viszont tegyük hozzá, hogy a meccsnek 22:30-kor lett vége, ha EET-ben számolunk.  (Eastern European Time, hozzánk képest 1 órával “előrébb” vannak) Ez egyáltalán nem vészes a srácoknak, ilyenkor simán játszanak még meccseket.
  • A BLAST Pro-t nem vették komolyan a többiek: Bizony, ez is egy lehetőség. A Cloud9-on és a NiP-en kívül az összes BLAST Pro-n résztvevő csapat itt van. Ha bár pénzben még kevesebbet is lehet nyerni (250 000$ az összdíjazás mindkét eventen, csak itt 16 csapat között kell szétdobni), ennek a tornának a megnyerése beleszámít az Intel Grand Slam győzelmekbe, ahol viszont 1 000 000$-t nyer a győztes. Könnyen lehet, hogy a többség erre tartalékoltak a csapatok.

Tegnapelőtt egy BO1-en kaptak ki az eUnited-től 6:16-ra, innen kerültek alsó ágra. Tegnap azonban a BiG ellen kaptak ki 0:2-re, viszonylag szoros mapokat játszottak, de ez nem volt elég.

Szép jelenetekből sem volt hiány a meccsen, az első félidőben s1mple mentett meg egy kört a csapatának, lehozott egy 1v4et a csapatának. Egy gyenge vásárlásból nagyot játszott az ukrán, pedig még a játék is kibabrált vele, amikor azt a füstöt átdobta a lángokon. Ahelyett, hogy kioltotta volna a tüzet, inkább továbbpattogott.

Összességében azonban még ez is kevés volt, a Na’Vi a csoport legelső kiesője lett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva