Hearthstone

Legendképes Even Hunter? Most már ilyet is tudunk mutatni


Mugibaby ezzel a paklival mászta meg a létrát.

Ahogy közeleg az új Hearthstone kiegészítő, a Rastakhan’s Rumble, úgy nő egyre inkább a játékosok kísérletező kedve, hiszen hamarosan búcsút inthetünk a mostani metának, így a megjelenésig hátralévő heteket mindenki próbálja a lehető legjobban kiélvezni. Ennek egyik következménye, hogy egyre többen próbálgatják a Genn Greymane-re és páros lapokra építő Hunter verziót – a közelmúltban nálunk is olvashattatok egy ilyen deckről.

Akkor még inkább szórakoztató, mintsem igazán hatékony pakliként hivatkoztunk a szóban forgó deckre, Mugibaby azonban nemrég bebizonyította, hogy akár a Legend kiütésére is alkalmas lehet a koncepció, neki ugyanis ez összejött, méghozzá az alábbi Even Hunter verzióval. (Pontos statisztikákkal sajnos nem tudott szolgálni, mert nagyrészt mobilról játszott a hónapban, de elmondása szerint nagyon jó winrate-et hozott a deck.)

Mugibaby Even Hunter paklija
AAECAR8GigfCzgKG0wK26gLL7ALN9AIM+wXZB+sH7QmOwwKdzALd0gLf0gLq5gLg9QK8/AKJgAMA

A fenti változat leginkább abban tér el a korábban bemutatott verziótól, hogy egyáltalán nem épít a Mech-szinergiákra: nincsenek benne Magnetic lapok, mint ahogy például Fireworks Tech sem. A Goblin Bomb termelések (Whirliglider, Explodinator, Bomb Toss) persze továbbra sem hiányoznak, de ezeket inkább lénybuffolásokkal próbálja felhasználni a deck, mint például a Dire Wolf Alpha vagy a Defender of Argus. Meg persze ha kell, akkor egy Mossy Horror az egész “aknamezőt” be tudja robbantani, az ellenfél zavaró lényeivel együtt.

Felfedezhető némi Beast-vonal is a pakliban, hiszen az első körökben a Crackling Razormaw és a Houndmaster is képes lehet némi hógolyó-effektus előidézésére, ha mondjuk egy Plated Beetle vagy egy Wolf meg tud ragadni a boardon. Emellett a late game-re is nagyobb hangsúlyt fektet a pakli, bekerült ugyanis a deckbe a Kathrena Winterwisp, méghozzá két Savannah Highmane társaságában, így a nyolcadik körtől mind ez, mind pedig a The Lich King komoly nyomást tud generálni, ha túl erősnek bizonyul az ellenfél védelmi vonala.

Kimondhatjuk tehát, hogy kicsit más megközelítésű ez a pakli, mint az eddig látott Even Hunter deckek. Könnyen lehet azonban, hogy éppen ez az alternatív út vezetett odáig, hogy Mugibaby számára végül összejött a Legend a hónapban. Érdemes meríteni tehát a fenti összeállításból, ha ti is hasonló paklival szeretnétek jó eredményeket elérni a hónapban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva