Counter Strike

Nyílt levél a Valve-nak, ezúttal a Casual csalók elszaporodása váltotta ki


Könnyed játékmóddal kapcsolatos nyílt levél íródott a Valve-hoz,a csalókkal szembeni fellépés megkönnyítésére.

A CS:GO leghangsúlyosabb része mindig is az 5v5 volt, ezt mindannyian jól tudjuk. Ez az egyhangú fejlesztési hozzáállás többször is visszaütött már a játékra, például amikor a Wingman játékmód a csalók Paradicsomává változott. Aztán megjött ide is az Overwatch, és egyszerre eltűntek a pofátlan cheaterek.

A probléma mostanra már a Casual játékmódot is elérte.

A Casual meccseken ugye 10v10 meccseket játszhatunk, ha az egyik csapat eljut 8 körig, vége a mapnak. A nagykevót minden kör elején automatikusan megkapjuk, oldalt váltani bármikor lehet a meccs közben.

Egy lelkes Casual játékos kifejtette, nincs mindig ideje egy 5v5-öt végig játszani, így gyakran megy Könnyed meccsekre. Ezt bármikor ott lehet hagyni következmények nélkül, és megvan a játékélmény is. Már ha éppen nem csalják le a meccset.

“Kedves Valve,

Régóta a CS:GO rajongója vagyok, akár a versenyek, akár a fun szerverek szintjén, és szerintem örökre az is maradok. Nem titok persze, hogy a fejlesztés fókusza nem éppen a Könnyed játékmódra tevődik, és én sem arra célzok, hogy ennek változnia kellene. Viszont tény, hogy a csalók Overwatch és demók hiányában itt szabadon garázdálkodhatnak.

A szerveren lévők egyetlen fegyvere az lehetne ellenük, hogy kickelik őket a meccsből. Ez azonban lehetetlen, hiszen amint a szavazás elkezdődik, a csaló egyszerűen indít egy másik vote-ot, például csapatváltásról. Ez pedig azonnal semlegesíti az előzőt, mielőtt az befejeződhetett volna.

A CS szerelmére kérlek titeket, az új szavazás ne írhassa már felül a kickelési szavazásokat!”

Lássuk be, ha már a Valve nem veszi rá a fáradtságot, hogy ide is bevezessék az Overwatch-ot, ez lenne a minimum. Legalább kirúgni hadd lehessen a csalókat, hogy ne rontsák el mások játékát. Reméljük a nyílt levél utat talál a Valve fejlesztői csapatáig és megoldják a kérdéses problémát.

Easy fix for cheaters in casual?: An open letter to Valve. from r/GlobalOffensive

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva