Fortnite

Ideje felkészülni egy téli eventre, ötletekben most sincs hiány


A Fortnitemares elköszönésével lassan beköszönt a tél, és vele együtt reméljük az új Fortnite event is.

Ahogy arra emlékezhetünk, az Epic Games már egy hónappal Halloween előtt megkezdte a pálya feldíszítését. Október elején már megjelentek a töklámpások és pókhálók a mapon, meglepően korán. Ha számolgatunk egy kicsit rájövünk, hogy 1-2 héten belül elérkezik a pillanat, amikor már karácsony is pont egy hónapra van. Így lassan a téli event első nyomai is simán megérkezhetnek a Fortnite térképére.

Legutóbb a téli hangulatot az ünnepi díszbe öltözött Battle Bus  és pár karácsonyfa biztosította. Plusz itt volt a hógolyókat lövöldöző Grenade Launcher is, azt se felejtsük el. Hogy idén mire számíthatunk, egyelőre rejtély, de nem ok nélkül.

Sok spoilerre ugyanis nem érdemes számolni az eseménnyel kapcsolatban, az Epic újabban egyesével vadásszal le a szivárogtató oldalakat.

Ötletek azonban bőven akadnak, és egy kis találgatás még senkinek sem ártott meg. Megmutatjuk 3 kedvenc ötletünket, ami téli hangulatot és karácsonyi légkört teremtene a szigeten.

Havas pálya, fák helyett karácsonyfákkal

Annyira adja magát, hogy ezt tényleg nem lehet kihagyni. Az építőanyag és a fák központi szereplők minden Fortnite meccsen, pont mint a karácsonyfa az ünnepek alatt.

Új téli jármű, a hószán

Ha már havas a pálya, kell rá egy megfelelő jármű is. Nem kell semmi extrát tudnia, már a kinézettel is tarolna.

Ajándékcsomagok a ládák helyett

Maga a tárgy funkciója persze ugyanaz, ha kinyitjuk ott van benne a loot. De egy kis átszínezéssel és masnival máris sokkal ünnepibbé lehetne tenni a hangulatot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva