Counter Strike

Egy korszak lezárult: a Virtus.Pro hosszas küzdelem után végül csak kikerült a Top30-ból


Történelmi mélyponton a népszerű csapat, pedig újabban egész jól ment nekik.

Négy éve még Majort nyertek, mostanra kicsúsztak a hltv-s top. 30-ból. Rájár a rúd mostanság a szervezetre. A régi, éveken át együtt levő felállásból elkezdték cserélgetni az embereket, mostanra már csak NEO és pashaBiceps maradt meg a nagymúltú felállásból. Össze kell kapni magukat a srácoknak, ha komolyan terveznek a jövőre.

Az első hely nem is kérdés, az Astralis mindent IS megnyert az utóbbi időben, elképesztő formában vannak a srácok. Tizenöt helyet ugrott azonban a fnatic, akik a sorozatos sikertelenség után az IEM Chicago-n az elődöntőig vitték. Legutóbbi komoly eredményük az áprilisi DreamHack Masters Marseille-hez köthető.

Az LDLC tizenhét helyet jött fel. A szervezet fénykorát még a VP-vel együtt élte, azóta számtalan lineup megfordult náluk, de maradtak a francia scene-nél. Kineveltek néhány tehetséget, ám úgy néz ki, hogy egy új ötössel sikerül meghozni az áttörést. Nagy meglepetés volt, hogy az IEM Chicago-n befértek az 5-6. helyre a mouz mellé, olyan csapatokat utasítva maguk mögé, mint a Na’Vi, az MIBR, vagy éppen a BIG.

A HellRaisers kis ideig tudta magát képviseltetni a top. 10-ben, most visszacsúsztak ismét pár helyet. Azt tegyük hozzá, hogy nem nagyon voltak versenyen az utóbbi időben, mostanság az ESL Pro League-ben játszanak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva