Hearthstone

Kibler megint bedurrantotta a mémet: 1 győzelemre a Legendtől a Quest Paladin


Galvadon és Lynessa újból összeálltak.

Ha egyetlen paklival kellene azonosítani a népszerű Hearthstone streamert és kommentátort, Brian Kiblert, akkor az nagy valószínűséggel a Quest Paladin lenne. Kibler nagy rajongója ennek a totálisan offmeta decknek, mióta csak létezik – még egy fantasztikus mém is kapcsolódik hozzá, hiszen egy dalt is költöttek hozzá.

A streamer most újból elővette a nagy kedvencet, betámadva vele a Legendet Rank 2-ről indulva. Végül azonban a “győzelem” kapujában elbukott, hiszen Rank 1, 5 csillagnál egyetlen HP-val lecsúszott a lethalról. Mutatjuk a listát, amivel Kibler próbálkozott ezúttal:

AAECAZ8FCLnBAu/CAozHAuPjAsPqAvbsAtn+AqCAAwvcA/QFzwavB/YHm8ICiMcC48sC7dIClugC+ewCAA==

Jól látható tehát, hogy a pakli a buff spellekre épít, ami persze nem meglepő, hiszen a The Last Kaleidosaur küldetés így teljesíthető. Ugyanakkor ezzel két legyet üthetünk egy csapásra, mivel a lényeink tápolásával nem csak Galvadon szerezhető meg, hanem a Lynessa Sunsorrow is folyamatosan kapja a plusz effekteket – ezáltal két esélyünk is van egy olyan miniont lehelyezni a boardra, amely akár önmagában pontot tud tenni a meccs végére.

Lynessa szerencsére előcsalható a Crystology segítségével, így a felhúzás esélyét tekintve lényegében olyan, mintha kettővel játszanánk belőle. Rajta kívül is akad jócskán 1-es támadású minion a pakliban, így besülni szinte biztosan nem fog – ilyen például a Righteous Protector, amely kifejezetten jó célpont tud lenni a buffoló spellek számára, ha képes túlélni az első köröket.

Amiket kifejezetten szívesen fogunk még tápolni a varázslatainkkal, azok a Corpsetaker és a Stormwatcher. Szerencsés esetben már az előbbi is Windfury képességgel fog érkezni, ebben az esetben pedig egy Blessing of Kings vagy éppen egy adag Sound the Bells segítségével bármelyikükből brutális ütőlényt lehet csinálni, ezáltal is növelve a komoly fenyegetések mennyiségét a deckben. Viszonylag sok lábon áll tehát a pakli, így nem kell kétségbe esnünk, ha a két fő win conditionre (Galvadon, Lynessa) akad megoldása az ellenfélnek, hiszen a deck így is képes a folyamatos nyomásgyakorlásra.

Fontos persze megjegyezni, hogy a mémfaktor jóval erősebb, mint a pakli tényleges ereje, ugyanakkor túlzás lenne azt állítani, hogy a deck gyenge – Kibler példája is mutatja, hogy kellő gyakorlással és a meta paklik megfelelő ismeretével simán lehet haladni vele előrefele. Jó kísérletezést mindenkinek, aki próbát tesz vele!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva