Fortnite

Mi történik Wailing Woods-ban?! – Négy irányú teleport rendszert találtak a bunkerben


Egy teleportációs kamrával bővült a Wailing Woods alatti bunker. Mit tervezhet az Epic Games?

A v6.30-as frissítéssel nemcsak játékmenet változtatások és új skinek érkeztek, ahogy az lenni szokott, maga a pálya is újból változott. Ráadásul mondhatjuk, hogy szignifikánsan, ugyanis a Wailing Woods alatti bunker hatalmasat fejlődött. Nagyon úgy tűnik, hogy a következő nagy “Fortnite-esemény” vagy ezen a környéken fog megtörténni, vagy oroszlánszerepet fog vállalni annak kialakulásában a bunker.

A hatalmas földalatti helyiségnek négy oldalán négy hatalmas csövet lehet találni, melyekben egy-egy rift helyezkedik el. Ezek a portálok lehetővé teszik a játékosoknak, hogy “átcsússzanak” a falakon és egy teljesen új helyen kössenek ki. Ezek a portálok közel sem úgy működnek, mint a már jól ismert Riftek, melyek az égbe köpik a játékosokat, sokkal inkább olyanok, mintha ajtók lennének.

 

There’s a new, four-way teleporting junction under Wailing Woods. from r/FortNiteBR

A bunkerben fegyvereket is lehet találni, így a kíváncsi játékosok akár még kezdőpontnak is használhatják, szinte biztos, hogy nem hagyják el a területet üres kézzel.

Jelenleg még nem tudni, hogy pontosan milyen szerepet fog betölteni a földalatti bunker és annak “technológiája”, de majdnem biztos, hogy hamarosan kiderül, ugyanis a v6.30-cal érkezett olyan új Item Shopban megvásárolható Outfit, amelynek leírása Wailing Woods-ot idézi. Így valószínűsíthető, hogy az elkövetkező néhány hétben érdemes lesz a figyelmünket a térkép jobb felső sarkára összpontosítani.

“The wandering warlock of Wailing Woods.”

Másrészről pedig ez egy kiváló teszt lehet az Epic Games-nek, hogy később akár kijjebb terjesszék az ilyen jellegű teleportációt. Gondoljunk csak bele milyen lehetőségek rejlenek az ilyen jellegű portálokban. Belerohanunk egybe mondjuk Junk Junctionnél, majd a következő pillanatban már Salty Springs-ben lövöldözünk. A Glider Re-Deployment ellehetetlenítése után ez egy új szintre emelhetné a mobilis játékot. Valamint ezek a portálok nem záródnak be használat után, így ide-oda tudnánk közlekedni velük.

Egy szó mint száz, érdemes lesz néha felnézni Wailing Woods-ba, ki tudja mit tervez az Epic Games legközelebb!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva