Fortnite

Vadnyugatot varázsol a Fortnite-ba az Epic Games – Még LTM is lesz!


Tömve volt újdonsággal a v6.30-as frissítés.

Ahogy az a nagyobb frissítések megjelenése után történni szokott, az adatbányászattal foglalkozó felhasználók elkezdik szétkapkodni az új fájlokat, ezzel előhalászva néhány a jövőben érkező újdonságot. Nem történt ez máshogy a v6.30-cal sem, s ezúttal is bőven volt mit előkaparnia a vállalkozószellemű közösségi tagoknak. A sok új skin és térképváltozás mellett a forrásfájlokban megjelent egy új tárgycsomag, valamint egy teljesen új LTM is.

“Üdvözlünk a Vadnyugaton!”

A Save the Worldben már korábban megjelentek a Cowboy kalapos karakterek, ám nagyon úgy néz ki, hogy a Battle Royale sem ússza meg a nyugati hangulatot. A fájlok közül ugyanis előkerült egy eddig még nem látott LTM, a “Wild Wild West”.

“Vadnyugat” a Save the Worldben – Epic Games

“Harcolj a győzelemért korlátozott számú és típusú fegyverekkel és tárgyakkal! Hunting Rifle, Shotgunok és dinamitok lesznek a segítségetekre. Ez a város nem elég nagy százunknak!”

A fentebb olvasható idézet a forrásfájlokban található LTM leírásának fordítása, így tehát már több mindenről beszélhetünk, mint “pletyka”, az Epic Games ugyanis már a játékmód hivatalos leírását is a kliensbe pakolta.

A szemfülesek viszont észrevehették, hogy egy olyan tárgyat is említ a játékmód leírása, ami jelenleg nem található meg a Fortnite: Battle Royale-ban. Ezek nem mások, mint a dinamitok (Dynamite Bundle). A fájlok között egyébként erről az új robbanószerről is találtak nyomokat az adatbányászok, kiderült, hogy csomagban fognak érkezni, valamint már egy modell is megtalálható róluk a fájlok között.

Fortnite Intel

A működésükről még nem tudni semmi hivatalosat, ám valószínűleg a nemrég vaultolt Remote Explosives (C4) mechanikáját fogják újrahasznosítani egy időzítő “ablakkal”. (Például a lehelyezés után 5 másodperccel robban.)

A hivatalos bejelentésre még biztosan várni kell, ám azok, akiket felcsigázott a vadnyugati hangulat érkezése, bizakodhat, elvégre biztosan sok munkája van mindebben a fejlesztőknek, nem valószínű, hogy a megjelenés küszöbén kukáznák az ötletet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva