Call of Duty

Rendőrt hívtak a hangosan CoD-ozó családra, a szomszédok azt hitték halálos veszélyben vannak


A "Kérlek ne ölj meg!" és "Miért vetted el a fegyveremet?" mondatok teljesen összezavarták a szomszédokat.

A McKee család összeült egy kis esti közös CoD-ozásra, rendőrségi ügy lett a vége. A floridai házaspár és kislányuk azonban hamar elragadtatta magát, beindult a kiabálás egymással.

“Ne ölj meg, hadd keljek fel és engedj a fegyverhez!”

Az ilyen mondatok egy Battle Royale játékban szinte mindennaposak, a McKee család ott követte el a hibát, hogy nyitva hagyták az ablakokat játék közben.

A szomszédban lakók, hallva a furcsa mondatokat teljesen összezavarodtak, és biztos ami biztos kihívták rájuk a rendőrséget. A 911 diszpécserének elmondták, az említett házból gyanús kiáltások szűrődnek ki, úgymint “Kérlek ne ölj meg!” és “Miért vetted el a fegyveremet?”.

A halálos fenyegetettség lehetősége miatt a rendőrség hat járőrkocsival érkezett a helyszínre, a McKee családnak persze minderről fogalma sem volt. Ők nyugodtan játszottak tovább.

“Nem szoktunk veszekedni, csak játszottunk. Sajnálom, de ennyire erős hangunk van.”

A McKee család elnézést kért a félreértés miatt, és hálájukat fejezték ki, amiért ennyire komolyan vették a dolgot. Illetve természetesen a szomszédoktól is bocsánatot kértek.

“Becsukjuk az ablakot és a lehető leghalkabban fogunk játszani innentől” – ígérték a rendőröknek.

Egy lövöldöző játékot kísérő kiabálás valóban félrevezető lehet egy külsős személynek, aki csak hallgatja az eseményeket. Aki tehát tudja magáról, hogy hangosan szereti kiadni magából az indulatokat, az tegyen mindenkinek egy szívességet és zárja magára az ablakokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva