Counter Strike

Ha nem lenne s1mple, most mindenki NiKo-ról beszélne


A statisztikák alapján mostanra már NiKo is a 2017-es coldzera fölé nőtt.

2017-ben coldzerát választották meg az év játékosának a HLTV statisztikái alapján. A brazil szupersztár 1.24-es ratinget átlagot a nagyversenyeken, az SK-vel a Majoron kívül szinte mindent megnyertek. Az IEM Sydney, ECS 3, ESL One: Köln, EPICENTER, BLAST Pro és ESL Pro League 6 döntőit egyaránt ők húzták be 2017-ben.

A nagyversenyeken elért 1.24-es rating tehát éppen hogy, de elég volt a világ legjobbja címhez! Ha ezt a statisztikát átültetjük 2018-ra, a tavalyi coldzera fényévekre van az idei év legjobbjától.

S1mple a nagyversenyeken jelenleg 1.34-es ratingnél jár! Nem emberi, amit ez a srác művel.

Mindenki róla beszél, sorra húzzák be a versenyeket a Na’Vi ötösével, nemrég az idei év legjobb esport játékosának is megválasztották. Szinte minden verseny MVP címének legfőbb várományosa, ahol csapata elindul. Idén már több alkalommal is előfordult, hogy úgy lett a verseny legjobbja, hogy a csapat elbukta a döntőt. De egyénileg még úgy is ő volt az MVP.

S1mple árnyékában azonban szépen csendben kinőtte magát még egy játékos. NiKo tavalyi jó teljesítményére is rá tudott tenni még egy lapáttal, pedig pár hónapja már irányítóként játszik eddigi szerepe mellett.

NiKo annyira jó idén, hogy a tavalyi legjobb coldzera 1.24-es győzelemre elegendő ratingjét még ő is túlszárnyalja.

1,26-os nagyversenyeken elért ratingjével NiKo simán lehetne idén a világ legjobbja is, ha nem lenne s1mple. Bármennyire is durva idényt fut tehát s1mple, ne feledkezzünk meg NiKo embertelen teljesítményéről sem.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva