Fortnite

A profik is kiakadtak a Dinamit update miatt


Nem csak a játékosok kapták fel a vizet az új tárgy érkezése miatt. 

Az Epic Games háza táján nem minden felhőtlen jelenleg, ugyanis újabb ‘fegyver’ érkezett a játékba, a mostani fegyverarzenál miatt pedig sokan értetlenül állnak a változtatások előtt. A profik sem kivételek ez alól, a FaZe és a TSM játékosai is nemtetszésüket fejezték ki twitteren.

Az új robbanószer sokaknál kihúzta a gyufát

Először Daequan, a TSM játékosa fejezte ki nemtetszését, aki azt nehezményezi a legjobban, hogy a közösség rengeteg jó ötletet dobott már be az Epic-nek, akik ezeket előszeretettel dobják el, helyette viszont olyan újításokkal állnak elő, amit senki sem kért az ég világon.

Nate Hill, a FaZe játékosa elég jól megfogalmazta a gondolatait, rengetegen egyetértettek vele. A legfőbb problémája az új tárggyal az az, hogy inkább a rengeteg hibát kellene kijavítania az Epic-nek, nem pedig folyamatosan szükségtelen itemekkel tömni tele a játékot. Nate szívesebben játszana úgy a Fortnite-tal, ha 3 fegyver lenne benne, de minden patentül működne.

Daequan csapattársa, Ali ‘Myth’ Kabbani már nem volt ilyen elutasító a dinamittal szemben, szerinte kár ilyen hamar leírni az új tárgyat. “Lesz ez még jobb is”

Egy kicsit később viszont hozzátette azt is, hogy nagyon örülne neki, ha lenne valamiféle nyilvános fejlesztői blog, ahol leírják a több millió aktív játékosnak, hogy merrefelé is halad a Fortnite.

“Sötétben éreztem magam a játékban történő változások mögött rejlő érvelések miatt, jó lenne egy kis fényt deríteni a dolgokra”

Myth ötletének mindenki örülne szerintem, hiszen néha jól jönne, hogy az Epic elárulja a terveit és akkor nem érne senkit ilyen váratlanul egy-egy változtatás. Hiszen elvégre egy olyan játékot módosítanak időről-időre, amit több millióan követnek aktívan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva