Counter Strike

Csúnyán felsült a nagy reményekkel induló Hyperion, ebből még utolsó hely is lehet


A Hyperion számára már véget ért a SEC csoportkör, egyetlen kérdés maradt hátra. Utolsó, vagy utolsó előtti helyen végeznek-e?

A SEC csoportkörnek nagy reményekkel vágott neki a magyar ötös, és az első eredmények biztatóak is voltak.

Az első fordulóban rögtön az élre ugrottak egy dupla győzelemmel és jó köraránnyal!

Onnantól azonban elszállt az ihlet, jöttek a vereségek egymás után. Mostanra a Hyperion már mindegyik csoportmeccsét lejátszotta, jelenleg az utolsó előtti helyen állnak a táblán.

A 15 pontos csapatok közül egyedül ők játszották le mindegyik meccsüket, a többiek még javíthatnak. Sőt az utolsó helyen álló PSYCHOACTiVE is javíthat, sőt két győzelemmel akár előzhet is.

A magyar CS:GO mezőny számára már csak az jelenthet reményt, ha nálunk lesz az offline döntő. A 8 fős csoportkörből ugyanis csak 2 együttes utazhat LAN-ra, az offline döntő másik két csapatát a rendező ország felfedése után döntik csak el.

A SEC-en általánosan elfogadott eljárás, hogy a finálét rendező ország legjobb csapata is bejuthasson a LAN döntőre. A 10 000 eurós összdíjazásból tehát már csak meghívással részesülhetnek a magyarok.

Kár érte, olyan szépen indult!

Reméljük a Hyperionos srácoknak nem veszi kedvét ez a kudarc, és a jövőben csak erőt merítenek majd az itteni tapasztalatokból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva