League of Legends

Megjöttek az idei Snowdown Showdown skinek! – Renekton és Akali mythic kinézetet kapnak


Idén sem szeretné a Riot, hogy sok pénzünk maradjon az év végére.

Nem győzi fejni a K/DA Akali körül kialakult hype-ot a Riot Games. Nem elég, hogy a skin megjelenése után gyakorlatilag napokra megszűntek a közösségi fórumok, mert csak és kizárólag rajongói rajzokat lehetett róla látni, a mai nappal élessé vált 8.23-ban még egy, a videoklip alapján készült ingyenes fejlesztést is kapott a skin, természetesen ezzel még csábítóbbá téve azoknak, akik eddig vacilláltak, hogy megvásárolják-e. Aztán jött a 8.24-es PBE ciklus és kiderült, hogy ezt a lovat tovább lehet még lovagolni…

Érkezik ugyanis hamarosan egy Prestige kiadása a K/DA Akalinak, a játékban már megtalálható egy ehhez hasonló mythic skin, az éppenséggel Kai’Sa K/DA verziójának a továbbfejlesztése. Ám úgy tűnik, hogy a közösség nem ürített pénztárcát érte, így a kiadó úgy döntött, ledobja az atomot. Csüggedni nem kell, ez a skin nem köthető a Worlds Pass-hez, majd a Snowdown Showdown alatt nyithatjuk meg magunknak Snow Tokenekért.

Bővül a Hextech raktár is, ezúttal egy topos kap Gemstone exkluzív kinézetet, aki nem más, mint Renekton. Mostanában elég sűrűn érkeznek Hextech kinézetek, ám ez úgy tűnik tényleg elég pofás lesz.

Mindezek mellett már tesztelhető a főattrakció is a PBE-n, ugyanis vészesen közeledik a karácsony, s vele együtt a League of Legends egyik legkedveltebb időszaka, a Snowdown Showdown. Mivel egy hosszú, tematikus eseményről van szó, a Riot Games minden évben megörvendeztet bennünket egy új kollekcióval, idén öt karakter fog fagyos külsőt ölteni. Többek között a League of Legends legújabb karaktere, Neeko!

Több év után először, Dr. Mundo is megkapja a jól megérdemelt törődését, bemutatkozik a Frozen Prince Mundo kinézet!

Egy mides és egy topos után az alsó bot lane-t sem hanyagolták el a fejlesztők, egy érdekes duó kapott téli kinézetet ezúttal, Soraka és Twitch lavírozhat idén összeillő kinézetekkel a pályán.

A sort egy jungler zárja, ráadásul egy olyan, aki rendesen képes megosztani a közösséget. Nem nagyon van olyan ember, aki ne szélsőségesen állna Master Yihez, vagy utálják, vagy imádják a hőst. Az idei Snowdown Shodown ötödik tematikus kinézete az utóbbi csoportnak szól, érkezik ugyanis Snow Man Yi!

A mai nappal startolt el a 8.23-as ciklus az éles szervereken, így a szóban forgó tartalmakat és a 8.24-es egyéb újdonságokat még két-három hétig biztosan nem láthatjuk élesben. Addig viszont ott a PBE!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva