Fortnite

Nincsenek leakek, viszont hatalmas a káosz – Egy órán belül kivették a dinamitokat a Fortnite-ból


Ennél bénább frissítés még sosem volt, de reméljük, hogy ez az első és az utolsó is egyben.

Egy biztos, a Fortnite v6.30-as frissítésének Content Update-je nem lesz a közösség nagy kedvence. Már talán az árulkodó volt, hogy a lehető legidétlenebb időben aktiválta a tartalomfrissítést az Epic, a megszokott délelőtt 10 óra helyett csak délután kettő után kezdte el frissíteni magát a kliens. Valószínűleg ez azért történt így, mert alapvetően nem volt szükség újdonságok telepítésére, a mai nappal aktivált tartalmak ugyanis már egy hete a kliensünkben voltak, csak elrejtette őket a fejlesztőcsapat.

Elő a hatlövetűt, megérkezett a Vadnyugat! – Éles a v6.30 Content Update!

Éppen emiatt új Item Shop tartalmak sem várhatók a héten, hacsak nem húz megint egy olyan váratlant az Epic Games, mint amilyet a Dark Bomber esetében tett. Azt gondolná az ember, hogy ha minden adva van, akkor nem lehet probléma, nos, ezt sikerült a kiadónak ma rendesen megcáfolnia.

Még nem telt el egy óra a frissítés óta, a hivatalos Fortnite Twitter fiókon megjelent egy új bejegyzés, miszerint ki kellett venni a dinamitokat a játékból, mivel komoly rendszerhibát eredményezett a jelenlétük. Sorra adták meg magukat a kliensek, ezt pedig a Fortnite új tárgya eredményezte. Vicces, hiszen lényegében ez volt az egyetlen dolog, aminek működnie kellett volna a mai bővítésben. Még a Wild West LTM is technikailag eköré a tárgy köré épül, valamint úgy összességében a dinamitok megjelenésének apropójából érkezett az új mód.

De persze ez már csak hab a tortán, a profik már a tárgy megjelenése előtt elzárkóztak tőle, lehetséges, hogy megérezték a közelgő káoszt…

A profik is kiakadtak a Dinamit update miatt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva