Akciók

Akciófigyelő: A Black Friday előtti őrület elszabadult


Aki esetleg lemaradt volna a legutóbbi akciókról, az most bepótolhatja!

Holnap kezdetét veszi a Black Friday, emiatt rengetegen izgatottak, hiszen hazánkban is egyre több akcióval készülnek a kereskedők. Ahogyan az lenni szokott a fekete pénteket megelőző hetekben is megannyi akcióba futhatunk bele, ezúttal is összegyűjtöttünk pár olyan hardvert, amelyek jókora leárazást kaptak.

Sapphire AMD RX 580 OC 4 GB

62 490 Ft

A Geforce 1060 kihívója már az eredeti 79 ezer forintos áron is meggondolandó választás, most viszont 16 500 Ft-ot csaptak le az árából így mindössze 62 490 Ft-ba kerül. Ennyiért tényleg nem szabad kihagyni, ha valaki épp ebben a kategóriában gondolkodik.

MSI Nvidia GTX 1060 6 GB

83 990 Ft

Aki nem akar semmi áron AMD-t, annak az MSI műhelyéből előkerült GTX 1060-at ajánljuk, amiért mondjuk biztosan nem adnánk soha 119 ezer forintot, viszont 84 ezerért már egész más a helyzet. Az Armor hűtésre sok panasz nem lehet, megfelelően végzi a dolgát, most pedig ajándékba kapjuk mellé a 13 ezer forintot érő Monster Hunter Worldöt, amit akár el is adhatunk, úgy pedig még jobb lesz a kártya ár/érték aránya.

MSI AMD RX 580 8GB

74 990 Ft

Akinek nem szimpatikus a Sapphire 4 GB-os variánsa, annak jobban a zsebébe kell nyúlnia, ám a 75 ezer forintos ár sem rossz az RX 580 teljesítményéhez képest.

PlayStation 4 Slim 500 GB

79 990 Ft

Jönnek az ünnepek, kijött a Red Dead Redemption 2 is, amihez ha valakit kedvet kapott, az most túl sokat nem tud tenni. A 80 ezer forintos ár teljesen kellemes a Sony sikerkonzoláért, aki esetleg nem akar a gépére költeni, helyette csak játszana, annak mindenképp érdemes megfontolnia eme PS4 megvásárlását. Persze a holnapi Black Friday akciókban feltehetőleg lesz még hasonló áron, de ahhoz nem árt korán kelni majd.

Ma egyelőre ennyi akcióval készültünk, viszont mindenképp legyetek résen, ugyanis a Black Friday alkalmából természetesen a holnapi akciófigyelő sem fog elmaradni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva