Counter Strike

Újabb Steam Sale, újabb csalóhullám – Ilyen is ritkán van, a Steamen a legolcsóbb a CS:GO


Az akciós CS:GO vásárlás sajnos a kis accokkal és a lebukást is vállaló csalókkal egyenlő.

Az utóbbi évek rutinja alapján nem is lehet kérdés, a Steam Sale idején durván elszaporodnak a csalók. Mindenki tudja, hogy egyes oldalakon még a kedvezményes árnál is lehet olcsóbb CS:GO-t találni.

Valamiért mégis ilyenkor jön meg a csalók és smurfök kedve új accountot venni.

Ennek oka lehet például az is, hogy skin eladások vagy ajándékkártyák miatt ott áll a Steam accountjukon a pénz. Mivel másra nem tudják fordítani, új játékokat vesznek belőle, például egy friss CS:GO accountot. Az idei őszi Steam Sale alatt viszont sokkal egyszerűbb az indok, a CS:GO jelenleg itt a legolcsóbb:

Bármi is vezérli őket, tisztán látszik, hogy ilyenkor szabadul el az igazi pokol. Elég csak ránézni 2018 eddigi VAC statisztikáira.

  • 2017 decemberében Steam Sale, januárban 150 000 kiosztott VAC ban (30 000-el több, mint decemberben)
  • 2018 júniusában Steam Sale, júliusban 195 000 kiosztott VAC ban (135 000-el több, mint júniusban)

A rossz hír tehát az, hogy általában a Steam Sale utáni hónap szokott megszaladni, amikor a CS:GO akciósan szerepel a kínálatban. Mivel most 50%-os kedvezménnyel osztogatja a Valve az új profilokat, a 6,24 eurós ár jelenleg a legolcsóbb a piacon. Sőt, csomagban még 6 eurónál is olcsóbb, fuck logic:

A téli szünetben tehát érdemes Prime meccseket vagy 10-es mixeket, de már azzal is megkönnyítitek a helyzetet, hogy 5 fős csapattal kerestek meccseket.

Amit csak lehet, tegyünk meg a csalók és smurfök elkerülésére!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva