Counter Strike

Tegyünk mindenkinek egy szívességet és irtsuk a csalókat! Nyomjunk le mindennap EGY Overwatch videót!


A Steam Sale miatt elszaporodó csalók ellen csak egyetlen dolgot tehetünk, azt viszont tényleg tegyük meg!

Az Overwatch által kiosztott bannok ma már nagyobb százalékát teszik ki az összes eltiltásnak, mint amennyit a VAC ban összehoz. Az Overwatch rendszer 2015 nyarán lépett ki a Beta fázisból, azóta pedig töretlen népszerűséggel irtja a csalókat.

Működési elve szerint a játék az aktív CS:GO játékosokat kéri fel az Overwatch ügyek kivizsgálására. A kiválasztásnál fontos szempont a versengő győzelmek száma, a fiók kora, a játszott órák száma, az aktuális rang és az alacsony report szám is. Aki ezeknek megfelel, a menüjében látja, ha függőben lévő ügye van.

Ezt a 8-10 perces, bizonyítékokkal teli demót megnézve eldöntheti, hogy a demóban szereplő játékos megítélése szerint tényleg csalt-e. Az így kiosztott bannok Game ban néven jelennek meg a kitiltottaknál, megkülönböztetve a VAC bantól.

A Steam Sale során hatványozottan megnő az új profilok és a csaló játékosok száma is a CS:GO-ban, ez nem titok. Éppen ezért fontos, hogy mindenki tisztítsa kicsit a meccseket a pörgőaimmal rohangáló cheaterektől:

Mindenki nyomjon le napi legalább EGY Overwatch demót!

10 perc az egész, de élvezetesebbé teszi a játékot több millió játékos számára, ha a csalóktól minél előbb elbúcsúzunk!

Tegyünk magunknak és játékostársainknak egy szívességet, irtsuk ki a csalókat a magunk módján! Csatlakozzatok ti is a kezdeményezéshez, kapjuk el együtt a pofátlan csalókat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva