Akciók

Akciófigyelő: Brutál jó áron vannak a gamer monitorok!


Rengeteg akciós monitorral készültünk ezúttal.

Ahogyan tegnap ígértük, ma sem marad el az akciófigyelő. Ezúttal a fő fókuszt a gamer monitorok kapták, amelyekből most szerencsére elég sokat engedtek a boltok a Black Friday alkalmából. Körbejártuk a 144 Hz-es gamer monitorokat és rengeteg jó vételt találtunk közöttük. Azok, akik megelégszenek a 60-75 Hz valamelyikével, jó hír, hogy már 30-40 ezer forint között is lehet kapni teljesen korrekt monitorokat, de aki az fps-ek megszállotja, az biztosan nem éri be ezekkel.

Nézzük a kínálatot! 

A legolcsóbb 144 Hz-es

 

59 990 Ft

Jelenleg ez a legolcsóbban megvásárolható gamer monitor a piacon, viszont ez nem azt jelenti, hogy olyan sok dologról le kellene mondanunk. Eredetileg 70-75 ezer forint környélkén szokott menni, most viszont 60 ezer forint alatt már haza is vihetjük. Mindent tud, amit tudnia kell, persze a beállítások tárházáról le kell mondanunk, de ott a 144 Hz-es kéfrissítési frekvencia és a 24″-os FullHD kijelző, na meg dönthető állvánnyal szerelték. Ennyiért remek vétel azoknak, akik semmi különös extrára nem vágynak.

Megj: Aki 5 év garanciával szeretné, az 4 ezer forinttal drágábban itt találja.

A hajlított kijelzős Acer

69 990 Ft

Aki hajlított kijelzőre vágyik és óriási, 27″-os méretre, annak az Acer ED273AWIDPX biztosan tetszeni fog, főleg 30 ezer forinttal olcsóbban az eredeti árhoz képest. Egyedül ami zavaró lehet (a termékmegnevezésen kívül), az a FullHD felbontás egy ekkora monitoron, de a játékok többségét elég nehéz meghajtani fix 144 fps-sel, szóval emiatt érthető a felbontás. A panel viszont TN helyett VA, ami az 1 ms válaszidő helyett 4-re kúszott fel, cserébe viszont szebb, élénkebb színekkel büszkélkedik a monitor, így a filmnézésre sem lehet panasz.

A gamerek kedvence

74 990 Ft

A Zowie sosem volt olcsó márka, de túl sok panaszt sem lehet hallani rá. A nagy versenyeken a profik előszeretettel használják, a legolcsóbb modell pedig most 75 ezer forintért hazavihető. TN panel, FullHD felbontás, 1 ms válaszidő, na meg a sokak favoritja, a 24″-os kijelző. Ennyiért remek vétel!

Minőség, kedvező áron

69 990 Ft

Az ASUS-nál mindig megkérték a termékek árát, de a minőségnek, mint tudjuk ára van. Az ASUS monitorok remek színekkel szoktak rendelkezni, annak ellenére, hogy TN panellel szerelik őket. A szokásos arzenál itt is megvan: 24″-os méret, FullHD felbontás, 1ms válaszidő, na meg a kihagyhatatlan 144 Hz. A nem épp barátságos 97 ezer forintos árhoz képest most 27 ezer forinttal olcsóbban, pedig egyértelműen best buy jelenleg!

+1 Az olcsó óriás

 

69 990 Ft

Aki nem kedveli az ívelt kijelzőket, de szeretne egy nagyobb méretű monitort, annak is kínál az Acer egy ismételten furcsa névvel ellátott monitort. Hatalmas, 27″-os mérettel rendelkezik, ám ez az ívelt kollégájával ellentétben nem FullHD, hanem WQHD, azaz 1440p felbontást kapott, ami egy ilyen monitoron sokkal szebben mutat. TN panel, 1 ms válaszidő, viszont a 144 Hz-ről le kell mondanunk, ugyanis csupán 75 Hz-es panellal szerelték ezt a verziót. Aki ennnyivel is beéri, annak viszont jó vétel lehet, ugyanis 32%-ot engedtek az eredeti árához képest.

Reméljük mindenki megtalálta a kedvére való darabot, a vásárlással pedig nem árt sietni!

Ez nem maradt ki?

Akciófigyelő: A Black Friday előtti őrület elszabadult

Borítókép: HLTV, ASUS

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva