Counter Strike

“Az én monitoromon látszódott” – Xyp9x minden vádat tagad


Úgy tűnik lassan tisztázódik az "Astralis botrány".

Az egész botrány ma robbant ki, amikor a FaZe játékosa, NiKo a CS:GO fejlesztői felé fordult segítségért. Persze elég hamar kiderült, hogy az Astralis-ra gondolt, főleg miután a nagy CS:GO troll, Don Haci is bevágta a kérdéses jelenetet, amiben Xyp9x-et és Gla1ve-t gyanúsítja egyfajta előnyhöz juttató Nvidia beállítások használatával.

Azért elég kellemetlen jelenet, de azt tudhatjuk, hogy elég sokat számít, hogy ki milyen beállításokkal játszik, illetve a spectate nézet néha nem az igazi. Nem csoda, hogy Gla1ve megvédte a csapatát már korábban és tagadta a vádakat. Nem sokkal később pedig végre Xyp9x is válaszolt, természetesen a játékos maga is mindent tagadott.

“Soha nem tudtam ezekről az “nvidia beállításokról”. A monitoromon láttam a lábát, nem értem, hogy a klipben miért nem látszódik. Nagyon szomorú, hogy a profi játékosok is beleugranak ezekbe a gyanúsítgatásokba. Tudhatnák pedig, hogy az ehhez hasonló spectate mód közben lévő smoke bugok, már évek óta jelen vannak “

TACO válasza ellenére nem minden brazil hitte el, hogy az Astralis használta volna ezeket a “beállításokat”, FalleN és a csapat edzője, Janko ‘YNk’ Paunovic is egyetért abban, hogy ezek mind koholt vádak és simán benne van, hogy meglátta a brazil játékos lábát Xyp9x.

Ha valaki, akkor JW tudja, hogy milyen az, amikor mindenki ellene van. A Fnatic játékosa volt talán a legtöbbet aim lockkal gyanúsítva, azóta eltelt jó pár év, mondjuk azóta nem is remekel igazán a csapat.

Az biztos, hogy az igazságot csak egyedül az Astralis tudja és hülyék lennének bevallani ha használták volna, de azért mi bízunk abban, hogy ezúttal egy szerencsétlen véletlen volt az egész.

Update:

Nors3 egy kisebb elemzést végzett a demóból, amiből kiderült, hogy azért van rá esély, hogy Xyp9x meglátta azt a bizonyos lábat. Mindenki megnézheti és eldöntheti magában, hogy kinek hisz, persze ettől függetlenül reméljük hogy az “Nvidia bugot” sikerül javítaniuk a CS:GO fejlesztőinek, már ha lehetséges.

 

Ezt láttad már?

Akciófigyelő: Brutál jó áron vannak a gamer monitorok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva