Counter Strike

VIDEÓ – A helyezkedés művészete: 1v5 dupreeh ACE a MIBR ellen


Stewie2k is ACE-elhetett volna a körben, de helyette inkább elbukták a négy fős emberelőnyt.

Infernót normál esetben is CT mapnak tartjuk, emberelőnynél viszont már mindenképp. Dupla emberelőnynél már reménytelen a Terrorok helyzete, hármas létszámfölénynél pedig már konkrétan hozhatatlan. 1v5-ben pedig már be is lehet írni a kört az ellenfélnek.

Kivéve akkor, ha az Astralis az ellenfél!

Durpeeh mind az 5 killnél tökéletes ívet választ a párharcra és tökéletesen érzi, mikor hova kell tartania:

  • Stewie-ról fix infó volt dev1ce-tól, illetve hallotta is, hogy felé ugrál banánban.
  • Középről érkezett egy gránát, így abban is biztos lehetett, hogy valaki rövid felé bújik majd. Coldzera poziját ugyan nem tartotta le, de mivel a brazil ugrálni kezdett, nem tudta ellőni dupreeh-t, így könnyű célponttá vált.
  • Házban szerencséje is volt, hiszen fer és tarik is szó szerint belesétáltak a célkeresztjébe. Fer még hallotta is, hogy ellépi házban dupreeh, tarik pedig tudta, hogy ott lesz folyosón. De dupreeh túl jó helyre tartott mindkét párharcnál.
  • A bombát szedő FalleN már ajándék volt, összejött az ACE és az Astralis első köre.

A dánok meglepő vereséget szenvedtek el a MIBR-től, ennek oka a körülöttük kialakult csalási botrány lehet. Az Astralis simán nyerte az első mapot, utána azonban a többi profi, és lényegében a közösség nagyobbik része betámadta őket.

A botrány elindulása után viszont mindkét hátra lévő mapot elbukták a MIBR ellen. Könnyen lehet, hogy megzavarták őket a többiek vádjai.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva