Akciók

Akciófigyelő: 35 eurós, nyílt világú kalandjátékot osztogat ingyenesen a Humble Bundle


Az Outcast - Second Contact pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg, ilyen friss és drága játékokat ritkán osztogatnak ingyen. Csapjatok le rá!

Cutter Slade bőrébe bújva küldetések százain verekedhetjük végig magunkat az ingyenes Outcast – Second Contact alatt. Az egyébként 35 eurós játék a Humble Bundle jóvoltából most ingyen lehet a miénk.

A távoli jövőben egy elit katona rátermettségével fedezhetjük fel Adelpha rejtélyeit, egy teljesen nyílt világú játékban. Keveredik benne a tudomány és a varázslat, a felfedezés öröme és a harcok izgalma.

Így lehet a tiéd

Csak néhány kattintás (és ha még nincs fiókod, akkor egy gyors regisztráció) az egész, mutatjuk lépésről lépésre a tennivalókat!

  • Ezután kattints az alábbi gombra, hogy a kosaradba rakd a játékot.

  • A gombra kattintva a Humble Bundle egy linket küld az email fiókotokba. Erre kattintva elérhetővé válik a letöltés linkje.

A promóció szokás szerint rövid ideig tart, így érdemes minél előbb bezsákolni az ingyen játékot, nehogy kifussatok az időből. Az akció csütörtök este 7 órakor kezdődött és 2 napig érvényes. Így legkésőbb szombat este 7 óráig rakjátok a kosárba az Outcast – Second Contact ingyenes darabját, ha nem akartok lecsúszni róla. Jó játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva