Fortnite

Ha marad a Mounted Turret, ez a három nerf még mindenképp kellene rá


Az Epic úgy néz ki a hibák ellenére sem szeretne megválni a Mounted Turrettől.

A közösség 90%-a egyet ért abban, jelenlegi formájában a Mounted Turret többet árt, mint használ a Fortnite-nak. Az Epic Games tehát vagy vaultolja, vagy balance-olja, így viszont biztosan nem maradhat.

És igazából nincs is messze az az állapot, hogy a Mounted Turret egy korrekt tárgy legyen.

Amennyiben három legfontosabb “hibáját” javítaná az Epic, sokkal kevésbé lenne zavaró. Vagyis lényegében két nerfnyire vagyunk attól, hogy ne bosszantson halálra mindenkit a Turret.

Előfordulása a pályán

Hiába Legendary Trap, minden meccsen tele van vele a pálya. Sima Green csapdát kevesebbet találni, mint Mounted Turretet. Vélhetően az Epic ezzel a megnövelt darabszámmal szeretné elérni, hogy mindenkinek jusson belőle, ezzel azonban csak rontanak a játékon.

A Mounted Turret előfordulását tényleg a Legendary státuszhoz kellene igazítani, pár darab elég belőle.

Töltési idő

Elképesztő, hogy a Mounted Turret szinte sortüzet képes a világra szabadítani, védekezni szinte esély sincs ellene. Két lövés között esélytelen, hogy kinézzünk rá, de még a töltési idő se elég. Az 5 másodperces cooldown kb az Epic Heavy Sniper töltési idejével egyenlő.

Ha pedig a nagy drop rate miatt két Mounted Turretünk is van, a cooldown egészen pontosan 0 lesz.

Csapda helyett fegyver

A Mounted Turret egyik legnagyobb előnye, hogy csapdaként nem foglal helyet az inventory-ban. Ha rendes jelenne meg a játékban, ahogy korábban például a Jetpack, máris változna a helyzet. Jelenleg ugyanis bárki talál belőle, már fel is veszi, a magas drop rate miatt kb minden második embernél ott lesz.

Ha azonban el kellene dobni miatta egy fegyver, a shieldet vagy a bandage-t, máris többet kellene mérlegelni a felvételen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva