Fortnite

Ezeket már fix megbánta az Epic Games: ez a valaha volt 5 leginkább OP Fortnite tárgy


Szubjektív lista következik.

Most már igencsak szép múltra tekint vissza a Fortnite a játékba rakott tárgyakat, fegyvereket illetően, így elérkezett az idő, hogy összesítsük melyik az az öt, amelyiknek berakását jó eséllyel már a kiadó is megbánta. Jöjjön a top 5 leginkább OP tárgy!

5. Jetpack

forrás: dexerto

Ez volt az első és legkomolyabb pofon az építésnek: használatával ki lehetett jönni bármilyen szituációból, meg lehetett szerezni villámgyorsan az aranyat érő High Groundot – legalább elvett egy item slotot. Jó pár hétig bent volt, de (talán) épphogy nem zavaróan hosszú ideig.

4. Drum Gun

forrás: dexerto

Próbálkozott többszöri nerfeléssel az Epic Games, de nem ment: túl jó volt minden szituban a fegyver, muszáj volt felvenni és használni – ez pedig sosem egészséges, így végül vaultolták.

3. Mounted Turret

forrás: dexerto

Nevetségesen OP volt kezdetben (háromszor is nerfelték azóta!), és még mindig baromi erős: több hibája van, egyik komoly, hogy nem foglal item slotot. Szívünk szerint vaultolnánk, de ha muszáj még szenvedni vele, akkor tovább gyengítenénk:

Ha marad a Mounted Turret, ez a három nerf még mindenképp kellene rá

2. Guided Missile Launcher

forrás: dexerto

A robbanással járó tárgyak amúgy sem a közösség kedvencei (senki sem szeret arcába kapni egy ilyet és egyből halni, de nagyobb baj, hogy a robbanás mértéke miatt ezek igénylik a legkevesebb ügyességet, tekintve, hogy egy méterrel mellélőtt rakéta is halált eredményezhet), de a szóban forgó fegyver EREDETI verziója erre még rádobott egy lapáttal – simán lehetett fedezékből könnyű killeket szerezni vele.

Akkor kivették, majd gyengítve később visszakerült, de a mostani szezon harmadánál ismét vaultolták – nem kéne tovább erőltetni.

  1. Zapatron
forrás: dexerto

A játékosok jó része valószínűleg (szerencséjükre) még sosem hallott a Zapotronról. Egy sugárvető sniper volt, melyet a kiadó két hét alatt, tavaly október ötödikén ki is vett a játékból (egyszerre akár több embert is meg lehetett ölni vele egy lövésből). Ez az egy kill szerintünk épp elég beszédes:

Hibázni persze emberi dolog, nem akarunk pálcát törni a fejlesztők felett, csupán érdekességképp mentünk végig a listán – biztos vannak olyan újabb játékosok, akik nem ismerték mindet, a jelenlegieknek meg nosztalgikus élmény ezen végigtekinteni.

Borító: Polygon, Elecspo

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva