PUBG

Így szerezheted meg a legújabb exkluzív PUBG skineket ingyen


Újabb ingyen skinekre csaphatunk le, mindezt a Tencent csapatának köszönhetően!

A Tencent hatalmas skin osztogatásba kezdett, aki végigcsinálja az alábbi lépéseket az kaphat egyet a 10 millió kiosztandó skin közül. Eredetileg a kínaiaknak szánták, ugyanis csupán kínai nyelven érhető el az összes oldal, de szerencsére bennünket sem zártak ki a sorsolásból.

Íme a skinek:

Fontos, hogy csupán azok vehetnek részt az akcióban, akik 2018 január 12-e előtt vásárolták meg a PUBG-t, szóval a friss játékosok ezúttal kimaradnak az ajándékokból. A kiosztott skinekért egy pár perces procedúrát kell végigcsinálnunk, ami nem olyan egyszerű, de ha van szabad 5-10 percetek és tetszenek a ruhadarabok, akkor megéri rászánni az időt.

1. Lépés: Regisztrálnunk kell egy QQ accountot

Ezen az oldalon tudtok regisztrálni. Sajnos előfordul, hogy gépről nem engedi ezt megtenni, viszont telefonról nem szokott probléma lenni. Itt meg kell adnunk a telefonszámunkat, illetve választanunk kell magunknak egy becenevet. A becenévnek nem a játékbeli nevünket kell megadnunk elvileg, de én azért nem kockáztattam. A telefonszámotokra fogtok kapni egy SMS-t, amiért nem kell fizetnetek természetesen.

Egy percünk van beírni a kódot, szóval nem árt sietni. Amint beírtuk a fentebbi regisztrációs oldalon, megadjuk az SMS kódot, elkészül a regisztrációnk, amiről csináljunk egy screenshotot vagy másoljuk ki a számsort, ugyanis erre szükségünk lesz még a későbbiekben.

Ne felejtsünk menteni!

 

2. Kössük össze a QQ accountunkat a Steamünkkel!

Látogassunk el erre az oldalra, és kattintsunk a bal oldali QQ felirat alatti nagy kék gombra.

Itt a fentebbi képen látható gombra kell kattintanunk, majd be kell lépnünk a QQ fiókunkba. Fontos, hogy a felhasználónév az a fentebb mentett hosszabb számsor lesz önmagában, a jelszó, pedig amit korábban megadtunk a QQ regisztrációnál.

Ezek után visszadob minket az előbbi oldalra, ahol össze kell kötünk a Steam fiókunkkal az előbbi QQ accountunk. Itt most a Steam alatti kék gombra menjünk, majd jelentkezzünk be a Steamünkbe a Valve hivatalos oldalán keresztül.

3. lépés: Most már kössük össze őket tényleg!

Ha minden jól ment ismét visszadobott minket a fentebb látható oldalra, ahol be kell pipálni a kínai írás melletti check boxot, majd kattintsunk alul a sárga gombra. Ha minden jól haladt, akkor egy ilyen üzenetet kell kapjunk:

4. lépés: Jelentkezz a skinért

Ezen az oldalon menjünk rá a fentebbi képen található nagy sárga gombra, más dolgunk már nincs is, ugyanis ezzel jelentkeztünk a sorsolásra.

Mikor kapom meg?

Az alábbi oldalon tudjuk nyomon követni, hogy hogy áll a sorsolás. Amint véget ér, az azt követő 48 órában fogják kiosztogatni a skineket, szóval nem azonnal kapjuk meg ezeket. Csak türelmesen kell várnunk, ha mindent jól csináltunk.

Aki valahol elakadt, az az alábbi videóban végignézheti az egész procedúrát:

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Forrás: PlayerIGN

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva