Gaming

5 ütős játék, amit még érdemes várni az idei évben


Szerencsére maradt még pár 2018-as cím a kiadók tarsolyában.

Közeleg az év vége, december pedig általában már elég csendes hónap szokott lenni a játékvilágban is. Néhány kivétel azonban szerencsére idén is akad: lássunk 5 játékot, amire még mindenképpen érdemes lesz odafigyelni az idei esztendőben!

Darksiders III

Az évtized elején egészen nagy rajongótábort szerzett magának a Darksiders-franchise, a kiadó THQ csődje miatt azonban sokáig úgy tűnt, soha nem fejeződik be az Apokalipszis lovasainak története. Az új jogtulajdonos, a Nordic, illetve a volt fejlesztőgárda tagjaiból verbuválódott Gunfire Games szerencsére nem hagyta annyiban, így végre megszületett az akció-kaland sorozat harmadik felvonása, melyben War és Death nővére, Fury lesz a főhős.

  • platform: PC, PS4, Xbox One
  • megjelenés: november 27.

Artifact

A Hearthstone sikere után viszonylag felkapott lett a kártyás műfaj, több ígéretes és nagy “hátszéllel” érkező résztvevő is belépett a piacra, mint például a The Elder Scrolls: Legends, a Fable Fortune vagy éppen a Gwent. A Blizzard egyeduralmát ezidáig így sem sikerült megtörni, most azonban a Valve is belép a buliba a béta fázisban rengeteg hívet szerző Artifacttel, ami a Dota 2-univerzumra épít.

  • platform: PC
  • megjelenés: november 28.

Just Cause 4

Ha bombasztikus akció nyitott világba helyezve, akkor csakis az Avalanche Studios és Rico Rodriguez jöhet szóba! A fantasztikus második rész után a harmadik epizóddal egy kissé vakvágányra került ugyan a sorozat, a Just Cause 4 azonban most minden hibát megkísérel jóvá tenni, egészen extrém időjárási körülményekkel (tornádó, homokvihar stb.) növelve a tétet.

  • platform: PC, PS4, Xbox One
  • megjelenés: december 4.

PUBG

A PUBG-t aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen a Battle Royale műfaj egyik úttörőjéről van szó, amely játékosok tízmillióit rántotta már be két platformon, PC-n és Xbox One-on. Egy évvel az első konzolos verzió megjelenése után pedig most jön a második: decembertől a PS4-esek is beszállhatnak a buliba.

  • platform: PS4
  • megjelenés: december 7.

Super Smash Bros. Ultimate

A tavalyi bombasztikus év (Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, csak hogy a két legnagyobbat említsük) után idén jóval visszafogottabb esztendőt zárt a Nintendo és a Switch. Az év végére azonban tartogatnak egy nagy dobást a Super Smash Bros. Ultimate-tel, amely egyértelműen a verekedős széria eddigi legnagyszabásúbb részének ígérkezik.

  • platform: Switch
  • megjelenés: december 7.

Hiába szól tehát a karácsonyi őrületről és a pihenésről az év utolsó pár hete a játékiparban is, szerencsére 2018 legvégén is lesz még mivel játszanunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva