Fortnite

Kiderült, hogy az ugrálás és a Pickaxe támadás a Mounted Turret legnagyobb ellensége


A Mounted Turret kapcsán mindig csak a sírás megy, de most itt a bizonyíték arra is, hogy ennek is van gyenge pontja.

A Mounted Turret erősségeit hosszasan lehetne sorolni. Túl sokat lehet lootolni belőle a pályán, alacsony a cooldown és csapdaként helyet se foglal az inventory-ban. Ezt a három dolgot ha nerfelné az Epic, máris jobb világ köszöntene a Fortnite játékosokra.

De ezen kívül is van vele gond, például hogy alig lehet kilőni a benne ülő embert. Folyamatosan miss-elnek a fejlövések, a Turretben ülő játékos pedig szétlő minket az ágyúval.

Van azonban egy gyenge pontja a Turretnek, méghozzá a fölfelé lövés.

Az estetet egy highlight videóval szemléltették tökéletesen, melyben az ágyút kezelő játékos fejére ugorva tudták könnyedén megoldani a helyzetet.

Hey guys, I found a cool way to counter the turret from r/FortNiteBR

A felvételen is látszik, amikor a Turretet kezelő játékos fölfelé szeretett volna lőni, nem találtak a lövedékek. Elmentek a játékos alatt, aki az ellenfél fején állva Pickaxe killel szedte ki a tehetetlen Turret kezelőt.

Ha tehát Turrettel találjuk szembe magunkat, bármilyen furcsán hangzik, minél közelebb kell menni, és felülről támadni. Teljesen a feje fölé ugyanis nem fog tudni lőni, ilyen irányból lehet a legjobb esélyünk ellene.

Ha pedig már ott vagyunk ,fegyver se kell, elég a Pickaxe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva