Hearthstone

A HS vezető dizájnere ezzel a Tempo Warriorral mászott el Legendig


Iksar meglepően jól teljesített a ritkán látott Warrior verzióval.

A Warrior sajnos hosszú hónapok óta nagyon rossz helyzetben van a Hearthstone-ban: egyetlen igazán életképes deckje, az Odd Warrior hétről-hétre visszafele csúszik a winrate-rangsorban, mostanra pedig maga a class is az utolsó helyre került a használati arányt tekintve. Van tehát min javítania a Blizzardnak a Rastakhan’s Rumble kiegészítővel.

Addig is kénytelenek vagyunk abból főzni, amink van, a Hearthstone egyik vezető dizájnere, Dean “Iksar” Ayala pedig úgy tűnik, talált is valamit. Persze nem valamiféle először látott újdonságról van szó, “csak” a Tempo Warriorról, amivel meglehetősen ritkán szoktak próbálkozni a játékosok, neki azonban most bejött: Rank 7-ről indulva 3-4 nap alatt elérte a Legendet. Szerinte sokkal jobb a pakli annál, mint amit a használati aránya sugall, ami jelenleg alig több mint pár tizedszázalék.

Íme a konkrét paklilista:

Iksar Tempo Warrior paklija
AAECAQcM0gLyBfsM08UCws4Cn9MCnOICuuwCze8Cm/ACjvsCoIADCRyOBZvLAszNAtHhAp3wAtH1Ap77ArP8AgA=

A deck fő erejét a Rush-vonal adja a Rabid Worgennel, a Militia Commanderrel, a Darius Crowley-val és a Zilliax-szal, melyek mellől természetesen a Town Crier sem hiányozhat. Bekerült emellett az Eternium Rover is, vagyis összesen 4 darab 1-drop van a pakliban, ami azt jelenti, hogy a középjátékhoz közelítve elég durván fel lehet hizlalni a Frothing Berserkert, ami egyértelműen a deck egyik kulcslapja, okos trade-eléssel önmagában meg tudja nyerni nekünk a meccset. Jól kombózik ráadásul a Dyn-o-matic, Razor Blade párossal is.

Az első pár kört a szokásosnak mondható Neutral-csomag (Prince Keleseth, Saronite Chain Gang, Fungalmancer) egészíti ki, a late game-ben pedig a Kor’kron Elite és a Scourgelord Garrosh hordozza magában a kivégző potenciált. Utóbbinál elsősorban nyilván a 4/3-as fegyver a lényeg, de a Hero Power miatt bekerült a Grommash Hellscream is, ami szintén oda tud csavarni 10-et, ha szabad előtte az út.

Mivel akad a deckben néhány ritkábban használt Legendary is (pl. a Countess Ashmore), ezért sokan valószínűleg nem engedhetik meg maguknak, hogy egy-az-egyben lecraftolják, hiszen nem egy olcsó összeállítás. Akinek azonban megvan a lapok nagy része, az akár kisebb módosításokkal is próbálja ki nyugodtan, hiszen egy szórakoztató off-meta pakliról van szó – egy kis mókázás mindenkinek jót tesz így egy héttel az új kiegészítő előtt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva