R6

A Ubisoft nem szarozik: egy hét után nerfelik mindkét újonnan érkező operátort, IQ pedig erősödik


Villámgyorsan intézkedtek a fejlesztők.

Nemrég írtunk az Operation Wind Bastionnel érkező Nomadról, miszerint jó pár játékos úgy véli, hogy problémát okozhat magas szinteken:

Koordinált csapatban megközelítheti Lion szintjét – Első benyomások Nomadról

Nos úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem várja meg azt, hogy ez a jövőkép eljöjjön: közbeléptek és nerfelték mindkét új operátort egy kisebb IQ buff mellett!

Redditen láthattuk a következő posztot:

Kaid 3 helyett 2 Eletcroclaw-t (a gadgetje) használhat, valamint csak két pontot kap a játékos egy ilyen elhelyezéséért.

Nomad Airjabje pedig nem fogja többé érzékelni a célpontokat utazás közben (jó eséllyel itt a lövedékre gondolnak, ami nem löki mostantól hátra az ellenfeleket akkor, ha eltalálja őket, csak ha melléjük kerül a “golyó”). Emellett kapott egy 1.5 másodperces késleltetést a “becsapódás” pillanatától kezdve – a szándék nyilvánvaló: counterplay-t adni az ellenfélnek.

Mindkettőjüket érintő nerf, hogy a .44 Mag pisztolynak növelték a visszarúgását – fegyverek terén a leggyengébbekhez fognak tartozni mostantól az újdonsült operátorok.

Képtalálat a következőre: „kaid and nomad rainbow six siege”
forrás: Wccftech

Egy kis erősítést is olvashatunk: IQ eszköze ismételten 20 méterre fog hatni 15 helyett (vagyis visszavonták a pár hónappal ezelőtti nerf csomag egy részét).

A Ubisoft igencsak hamar lecsapott: meglátjuk, hogy mennyire érkeznek végül balanszos formában az éles szerverekre az újoncok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva