Fortnite

Egy Epic Games forrás szerint: A hetedik szezonban érkezik a rangsorolt Solo és Duo játékmód!


Pletykának elég erős, reméljük van valóságalapja!

Most lett csak igazán érdekes a hetedik szezon eljövetele. Nagyon úgy tűnik, hogy végre hallgatott a közösségre az Epic Games, s végül meglépi azt, amit egyébként már régóta meg kellett volna, ha az a cél, hogy a Fortnite stabil esport címként legyen nyilvántartva. Nem titok, 2019-ben az Epic egy hatalmas világbajnokságot tervez, ám eddig nem nagyon volt olyan platform, amire hivatkozni lehetett volna. Tény, a hatodik szezon során megjelentek a kisebb kliensen belüli tornák, valamint a most zajló Winter Royale is egy kiváló lehetőség arra, hogy a játékosok megmutathassák mire képesek, ám valahogy ezek mégsem kielégítőek.

“Sosem utáltam még ennyire ezt a játékot” – Tfue-t lecsalták a 100 ezer dolláros kupán

De nagyon úgy tűnik, hogy nem is kell annak lennie, ugyanis egy Epic Games alkalmazott elszólta magát a Guzzling Slurp Twitter fiók kezelőjének a hetedik szezonban várható újdonságokat illetően. A pletyka egy egyszerű beszélgetésből indult, amikor az egyik felhasználó arról áradozott, hogy mennyire jó volt a Winter Royale kvalifikációs időszaka, s már most sajnálja, hogy vége. (Ez egyébként teljesen igaz, le a kalappal a kiadó előtt!) Ekkor jött Guzzling Slurp és egy Epic Games-nél dolgozó barátjának ismereteire támaszkodva elmondta, nincs ok az aggodalomra, hamarosan itt a hetedik szezon, amiben hatalmas újdonságok várhatók a kompetitív vonal kedvelőinek!

 

Úgy fest, hogy a Winter Royale nemcsak egy nagyszabású bajnokság, hanem egy rendszer béta tesztje is egyben, a pletyka szerint ugyanis a Winter Royale szabályai és pontozása lesz a rangsorolt Solo és Duo játékmódok alapja. Persze mivel ranglétráról beszélünk, így pontokat veszíteni is fogunk tudni, ezzel még izgalmasabbá téve a menetelésünk.

 

A ranglétrán előkelő helyen végzett játékosok exkluzív esernyőkkel, valamint V-Bucks jutalmakkal gazdagodhatnak. A pontverseny alapját a helyezéseink fogják képezni, egy rangsorolt szezon pedig három idényre lesz bontva.

Természetesen, akik csak lazítani szoktak egy nehezebb nap után a Fortnite világában, azoknak nem kell tartaniuk attól, hogy a hetedik szezontól kezdve tryhard emberkék fognak előugrani minden bokorból, ugyanis a rangsorolt játékmódok mellett megmarad a jelenleg éles, normál, egyáltalán nem kompetitív játékmód.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva