Hearthstone

Egy kooperatív Tavern Brawl vár ránk ezen a héten


Mechazod újból visszatér, hogy bosszút álljon.

Bár nem mindenki rajong a játékmódért, azt meg kell hagyni, hogy a Tavern Brawlban a Blizzard fejlesztői alaposan elengedhetik a fantáziájukat, és olyan dolgokat is bevethetnek, amikre az “alapjáték” (még) nem áll készen. Ilyenek például a kooperatív csaták, amikor a két játékos nem egymás ellen, hanem egy folyamatosan térfelet váltó boss ellen harcol.

Nem egy olyan kocsmai bunyót láttunk már, aminek ilyen volt a lebonyolítása, most pedig itt van a következő, a Return of Mechazod!, amely nem új Tavern Brawl, hiszen közel három éve, 2016 januárjában már lejátszhattuk egyszer – sőt, pár hónappal korábban Unite Against Mechazod! néven egy elődje is volt már.

A kocsmai bunyóban a két játékos egy-egy előre legyártott paklit fog kapni, ezekkel kell nekimenni a 2/95-ös, folyamatosan térfelet váltó Tauntnak, Gearmaster Mechazodnak.

A boss minden körben egy spellt idéz meg, ezekkel igyekszik hátráltatni bennünket. A legutóbbi alkalommal az alábbi varázslatok voltak a repertoárjában – jó eséllyel most is ezekre lehet számítani:

Ami a paklikat illeti: ha minden marad a régiben, akkor az egyik játékos egy Druid, a másik pedig egy Mage decket fog kapni. Érdemes ügyelni arra, hogy az olyan lapokból, mint a Mirror Entity, a Lorewalker Cho vagy a Millhouse Manastorm hozzatok ki minél többet, hiszen a cél ezúttal közös – a hátrány itt hirtelen előnnyé válik. A legjobb, ha nem egy random ellenféllel, hanem baráti kihívásként nyomjátok le a kocsmai bunyót.

Egy fontos tanács még a végére: nehogy telepakoljátok valamelyik térfelet minionokkal, ha ugyanis Mechazod nem tud átvándorolni, akkor nemes egyszerűséggel elpusztít mindent!

A Tavern Brawl szerda este 8 órától lesz elérhető, az első győzelemért járó jutalom pedig szokás szerint egy Classic pakk lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva