PUBG

“Itt úgyse reportolnak” – A csalók már a Gyakorló pályán edzenek a havas pályára


A cheaterek mindig tudnak újat mutatni, sajnos.

Aki azt gondolná, hogy csak a tiszta játékosok várják a havas pályát az téved, ugyanis a csalók talán még jobban rákészülnek, mint gondolnánk. Többen panaszkodtak arra az utóbbi időben, hogy egyre gyakrabban futnak csalókba a Gyakorló pályán. Szerencsére nem tudnak megölni, viszont elég idegesítő, hogy az égben lebegve lövöldözik az embereket. Egy cheater discordon megválaszolták a kérdést, hogy miért pont a Gyakorló pályát választják a legtöbben az utóbbi időben.

“Itt nem szoktak reportolni, emiatt még kevesebb az esélye hogy kibannoljanak. Jön az új pálya is, ott pedig elég sok hegyre kell számítani. A repülő járműveket nem valami egyszerű vezetni, ezért nem árt gyakorolni azt sem. Persze van aki csak poénból jár fel szívatni a többieket”

Egyébként tévhit, hogy nem lehet jelenteni a csalókat, a visszajátszásból bárkit reportolhatunk, persze ez pár percbe telik, de megéri, ha nem akarunk kesztyűs kézzel bánni velük. Sajnos azt is elárulták, hogy igazából nem érdekli őket, ha kapnak egy bant, van jó pár accountuk tartalékba, ha kell venni, akkor meg fillérekből megoldható a forrásaiktól. Reméljük, hogy a hardveres ban azért előbb-utóbb elbánik velük.

Ezt láttad már?

Ilyen egy Harry Potter 1v1 a végjátékban

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva