R6

R6 tippek: új Coastline magaslati támadó pozíció, ahonnan be lehet látni az egyik objektív szobájába


Ezúttal a támadókat segítjük egy új trükkel.

Ismételten megadta a lehetőségünket mindenki egyik kedvenc hírforrása, a Reddit arra, hogy R6 tippeink sorozat folytatódjon.

Ma egy olyan Coastline trükköt mutatunk nektek, ami egy olyan pozícióba juttat minket, ahonnan az egyik objektív, a billiárd szoba fele (és a folyosó egy része) belátható.

A neat trick I found on coastline! Its fairly easy to line up, and the droning shows the bullets and where they impact. As seen, a 3 armor can get up here without needing to hold the pistol. from Rainbow6

Meg lehet csinálni 1-es sebességű operátorral is, amint látható (az első vaultnál sprintelni kell), de nem egyszerű (kipróbáltam custom game-ben), precíz mozdulatok szükségesek hozzá – a gyakorlást nektek is ajánlom előtte.

Nyilvánvaló, hogy óvatosan kell, hisz egy gyakori spawn peek helyről beszélünk a védők részéről – no de ha védett útvonalon megyünk, ide felmászva, akkor mi lephetjük meg az ellenfelünket.

Képtalálat a következőre: „coastline rainbow six siege”
forrás: egmnow

Természetesen a legnagyobb ereje akkor van, ha a 2. szinten van az objektív, de akkor is használható, ha az elsőn, elvégre ha jó játékosok vannak az ellenfélnél, akkor le fogják fedni a 2. szintet is, hisz így lehet effektíven lassítani/megfékezni a támadásokat.

Sok sikert hozzá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva