Fortnite

Visszatértek a zombik a Fortnite-ba, csak éppen nem úgy ahogy kellett volna


Zavaró, ám szerencsére ártalmatlan bug hódít újonnan.

Megszokhattuk már, hogy a Fortnite: Battle Royale nem feltétlenül a legtökéletesebb játék, ha bugokról beszélünk. Sajnos mondhatni rendszeresen előfordulnak, de ez érthető, elvégre egy folyamatosan bővülő játékról beszélünk. Szerencsére az Epic résen szokott lenni, s a komolyabb hibákat hotfix formájában akár perceken belül, vagy a kisebbeket a következő frissítésciklussal javítja is. A legutóbbi frissítést követően viszont megjelent egy egyébként ártalmatlan, ám annál zavaróbb játékmenet probléma.

A Fortnitemares során lehetőségük volt a játékosoknak zombik ellen is harcolni a Battle Royale szigeten, s nos, kisebb túlzással ennek a lehetősége most is fennáll. Sajnos nem olyan izgalmas a jelenlegi helyzet, mint néhány héttel ezelőtt volt, de úgy tűnik, hogy a karakterek még emlékeznek arra, ami Halloween környékén történt. A legújabb, egyre sűrűbben előforduló bug ugyanis azt eredményezi, hogy a kivégzett játékosok még egy ideig futnak maguktól, s csak utána hullanak térdre. Ez egészen addig jópofa, amíg egy hatalmas, kaotikus harcba nem keveredünk, akkor ugyanis könnyedén elterelhetik a figyelmünket a szabadon rohangáló “zombik”.

Természetesen az Epic Games már vizsgálja az esetet, ám ezt nem lesz annyira könnyű orvosolni, mint például egy tárgy hibát, elvégre nem vehetik ki a játékból ideiglenesen a játékosokat… Éppen ezért a kiadó kéri a közösségtagok segítségét.

 

Walking After Being Eliminated Bug from r/FortNiteBR

A videóbizonyítékok, képek, bug jelentések mind segítik az Epic munkáját és felgyorsítják a hiba javításának folyamatát. Sokan azt hitték, hogy kapcsolódási problémák eredményezik mindezt, ám sajnálatos módon ennél komplexebb hibáról beszélünk. Hotfix még nem érkezett a hiba orvosolására, így még egy ideig biztosan tűrnünk kell ezt a kellemetlen, ám néhány helyzetben azért jópofa problémát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva