Hearthstone

Ezek lesznek a legerősebb és a leggyengébb új Legendary-k a top játékosok szerint


Újabb pillantás a profik által készített értékelésekre.

Tegnap már olvashattatok nálunk arról, hogy a profi Hearthstone játékosok melyik lapokat tartják a legjobbnak a jövő héten megjelenő Rastakhan’s Rumble kiegészítőből. Mindössze négy olyan kártya van az új szettben, amelyre Zalae, Ike, Crane és Admirable egyaránt maximális pontszámot osztott ki.

Miután természetes, hogy ilyenkor – a megjelenés előtti napokban – erősen megy a találgatás az új lapok erejét illetően, ezért úgy döntöttünk, hogy vetünk egy alaposabb pillantást is a táblázatra: ezúttal a legjobb és legrosszabb Legendary lapokat gyűjtöttük ki nektek a négy említett játékos értékelései alapján.

A kártyákat 1-től 4-ig terjedő skálán értékelték a játékosok, így a legalacsonyabb pontszám 4, a legmagasabb pedig 16.

A legjobbak

Első körben lássuk azokat a lapokat, amik legalább 2.5 pontos átlagot értek el a 4-ből.

#1 – Oondasta (16 pont)

A négy lap egyike (és egyben az egyetlen Legendary), ami maximális pontot kapott csapattól – a kézből kijátszást megkerülő mechanikák sikere alapján ez nem meglepő.

#2 – Zul’jin (13 pont)

Deathstalker Rexxar után sokan kisebb csalódásként élték meg az új Hunter hőst, a profik azonban abszolút érzik benne a potenciált.

#3 – High Priestess Jeklik (12 pont)

Végre megjött a kirakós hiányzó darabja a már számtalanszor kinevetett Discard Warlockhoz? Könnyen lehet, a dobogós hely több mind biztató.

#4-7 – Mojomaster Zihi, War Master Voone, Zentimo, High Priest Thekal (10 pont)

További három Troll Champion (a Paladiné, a Shamané és a Warrioré), illetve egy Neutral Legendary fért még be a legjobbak közé.

A legrosszabbak

A 23 új Legendary közül 10-nek nem sikerült elérnie a 8-as átlagot. Ezen belül is az alábbi 5 a legborzasztóbb a profik szerint.

#19-20 – Akali, the Rhino, Krag’wa, the Frog (5 pont)

A legtöbb Loa a középmezőnyben végzett, a Warrior és a Shaman legendás istenei azonban sokkal rosszabbak az átlagnál a csapat szerint: csupán egyetlen játékos gondolta úgy, hogy nem érdemelnek 1 pontot.

#21-23 – Hir’eek, the Bat, Captain Hooktusk, Hakkar, the Soulflayer (4 pont)

Végezetül íme az “abszolút trash” kategória, azokkal a Legendary-kkel, melyek mind a négy játékos szerint 1 pontot érnek. Köztük van a Warlock Loája, a Rogue Troll Championje, illetve az egyik Neutral minion is.

Ez persze közel sem jelenti azt, hogy tényleg ezek lesznek a legjobb és a legrosszabb Legendary-k, hiszen csak néhány (persze elismert) játékos véleményéről van szó. A gyakorlat azonban még bármit felülírhat – egy hét múlva már valamivel okosabbak leszünk az új lapok erejét illetően…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva