Hearthstone

Rank 20 és Choose One változásokat hozott a legújabb Hearthstone patch


Megérkezett a Rastakhan's Rumble-t előkészítő frissítés a játékhoz.

A mostanában megszokott péntek helyett már december 4-én, kedden megjelenik az új Hearthstone kiegészítő, a Rastakhan’s Rumble, így az új csomagot előkészítő patch is a szokásosnál kicsivel korábban megérkezett a játékhoz. Lássuk, hogy az új lapok bekerülése mellett milyen változások történtek!

Rank 20

Mostantól némileg máshogy működik a Rank 20, mint eddig. Azok a játékosok, akik Hearthstone pályafutásuk során bármikor elérnek legalább Rank 15-ig, azok innentől már semmiképp sem csúszhatnak vissza Rank 20 alá. Ezzel a Rank 25 és Rank 20 közötti játékélményt szeretnék javítani.

Choose One lények

A fejlesztők egyértelműbbé tették a Choose One minionok működését. Mostantól ha kijátszol egy ilyet, akkor nem az eredeti lapra írt módosítók közül kell választanod, hanem a tényleges lények közül, amiket kapni fogsz. Erre a módosításra jó eséllyel a Rastakhanban megjelenő Wardruid Loti miatt volt szükség.

Az érintett minionok: Shellshifter, Druid of the Claw, Druid of the Flame, Druid of the Saber, Druid of the Scythe, Druid of the Swarm

Winter Veil

Idén is számíthatunk ünnepi eseményre: a Winter Veil december 18-án kezdődik majd. Ekkor mindenki kapni fog egy különleges Questet, ami 4 ajándék The Boomsday Project pakkot ad majd, miután kijátszottunk 100 lapot. Emellett az alábbi hátlap is jár majd.

 

Egyéb változások

Néhány kisebb vizuális és mechanikai módosítás is történt, melyek befolyásolhatják egyes lapok működését, illetve bizonyos interakciókat. Íme a legfontosabbak:

  • Ha olyan módosítás van érvényben, ami a gyógyítást sebzéssé változtatja (pl. Auchenai Soulpriest), akkor az érintett lapok feketés-lilás effekttel jelzik ezt.
  • A Rogue Questért járó jutalom, a Crystal Core mostantól már a pakliban is megadja a 4/4-et a lényeknek, nem csak akkor, amikor éppen felhúzod őket.
  • Ha több sebzésátirányító effekt is érvényben van, akkor ezek láncot alkothatnak, de csak a végső célpontot sebzik, és még az esetleges módosítók előtt.
  • Javítottak néhány ritkán előforduló bugot a több Deathrattle-lel rendelkező lapok, az Augmented Elekk és a Tracking kapcsán.

A változások teljes listáját a Blizzard hivatalos posztjában nézhetitek meg.

Mostantól tehát minden startra kész: nincs más dolgunk, mint várni a Rastakhan’s Rumble keddi megjelenését!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva