Gaming

Két fiatal egy PlayStation 4 miatt gyilkolta meg a lakótársát


Felfoghatatlan indok miatt gyilkolt két huszonéves fiatal.

Elképesztő tragédia történt az Egyesült Államokban a napokban. Két lakótárs, Jake Bilotta és Ian McClurg az első számú gyanúsítottjai lettek egy gyilkosságnak, ugyanis összetéveszthetetlen körülmények között kapták rajta a két fiút. A fiatalok új lakótársa,

Walter a vártnál hamarabb tért haza a Tinderes randijáról.

Ian McClurg, 21, (balra) és Jake Bilotta, 22(jobbra) / Forrás: AP

Amikor belépett az ajtón, azon kapta a két gyanúsítottat, hogy egy halott férfit próbálnak műanyag zacskókba tuszkolni, eközben pedig az egyikük egy 18 cm-es kést tartott a kezében. A fiú egyből elszaladt és hívta a rendőröket, akik fél órán belül a helyszínen voltak, a két gyanúsított keze és ruhája még ekkor is vérben úszott.

Az áldozat nem más volt, mint a korábbi lakótársuk, akit tisztázatlan körülmények között korábban kitettek a lakásból. A két gyanúsított azzal vádolta a korábbi lakótársat, hogy ellopta a PlayStation 4-üket és sosem vallotta be. Jake és Ian ezért áthívta a fiút azért, hogy elmenjenek közösen bulizni, de természetesen semmi ilyesmiről nem volt szó, csupán elégtételt akartak venni az eltűnt PS4-ük miatt. Amikor a fiatal rájött, hogy ez egy átverés, az ajtóhoz igyekezett, ekkor Jake több alkalommal hátba szúrta és Ian lefogta az áldozatot.

A floridai rendőrség a házban kapta el az elkövetőket. A lakásban különféle drogokat is találtak, de a hatóságok szerint ennek nincs köze a tragédiához.

“Az egészben az a legszörnyűbb, hogy egy pár dolláros játékeszköz miatt gyilkoltak. Ennyit ér egy emberi élet?”

Elképesztő, hogy milyen pitiáner dolgok miatt képesek egyesek kiontani egy emberi életet hirtelen felindultságukban. Az elkövetők jó ideig rács mögött fognak ülni, ami egész biztos nem vigasztalja az áldozat családját, hiszen egy huszonéves fiú élete lett oda gyakorlatilag a semmiért.

Forrás: clickorlando

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva