Hearthstone

PenhaDani számára az életben maradás a tét a DreamHack Winter második napján


Ezzel a lineuppal igyekszik nagyot alkotni a magyar Hearthstone-os.

A mostani a hétvégén PenhaDani visszatért eddigi legkomolyabb Hearthstone-sikerének színhelyére. Ezekben a napokban rendezik ugyanis a svédországi Jönköpingben az év utolsó DreamHack versenyét, a DreamHack Winter tornát – ott, ahol a magyar játékos nyáron, a DreamHack Summer versenyen egy egészen hihetetlen második helyet ért el.

Pénteken már le is zajlott a 15 ezer dollár összdíjazású torna első napja, méghozzá az idén megszokott svájci rendszerű formátumban. Az első öt forduló felemásan sikerült Dani számára, hiszen 3 győzelemmel és 2 vereséggel zárta a napot.

Ezzel az esélyei még megmaradtak arra, hogy továbbjusson az egyenes kieséses Top 16-ba. Innentől azonban már nem hibázhat: a következő vereség már a kiesést jelenti.

A magyar játékos az alábbi lineuppal igyekszik felvenni a kesztyűt az ismert profi játékosokkal teli (pl. hunterace, Orange, Tyler, Furyhunter, A83650, BoarControl, Faeli, Casie stb.) mezőnyben.

  • Token Druid
  • Odd Rogue
  • Deathrattle Hunter
  • Even Paladin

Íme a konkrét paklilisták is.

PenhaDani lineupja

Dani az első nap után megjegyezte, hogy némileg “greedy-bb” ellenfelekre számított, vagyis több olyan paklira, ami némileg feláldozza az első köröket a későbbi erős play-ek oltárán. Ez a számítása azonban nem teljesen jött be, ezért sem elégedett teljesen a választott paklikkal.

Lényeg a lényeg: az esély még megmaradt, és bízunk abban, hogy PenhaDani képes lesz ezt megragadni a második napon. Szurkoljatok neki élőben az alábbi Twitch csatornán – a közvetítés délelőtt 10 órakor kezdődik.

Nézd meg DreamHackHS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva