League of Legends

Nem lesz gond a váltással – Nemesis akár Caps-nél is jobb lehet a jövőben


Van potenciál a fiúban bőven!

Sokan támadták a Fnatic-ot a “Caps-ügy” kapcsán, nem először történik ugyanis az európai klubbal, hogy egy sikeres menetelés után elveszítik az egyik legnagyobb húzónevét. Ez történt Febivennel, Hunival, ReignOverrel, majd most pedig Caps-szel.

Amiben viszont kiváló a Fnatic, az a tehetségek felkutatása és kinevelése. Sokadjára kezd ennek neki a csapat, két év után ismét egy igazán tehetséges, ám “amatőr” játékost igazoltak a középső ösvényre, annak a Caps-nek a helyére, aki szintén ilyen statisztikával érkezett, s világklasszisként távozott.

Nemesis a MAD Lions csapatától került a Fnatic -hoz. Érdekesség viszont, hogy a Lions búcsúztatója és a Fnatic bemutatója után, még mindig a MAD Lions keretében teljesít a fiatal szlovén. A “régi” klubja ugyanis még mindig az Iberian Cupon játszik, amit ha már elkezdett, be is fejeznek Nemesis-szel karöltve.

Viszont pályafutásában először, több ezren érdeklődnek Nemesis teljesítménye iránt, elvégre nem kis fába vágta a fejszéjét az újdonsült igazolás, Caps helyét nehéz lesz betölteni. Több Reddit bejegyzés is született arról, hogy merre lehet megnézni a Fnatic új játékosának utolsó tétmeccseit a MAD Lions színeiben, sőt, néhányan már el is kezdték kigyűjteni a nagyobb mozdulatait.

Egy biztos, a fogadtatással nem lesz gond, a Fnatic szurkolók mindig is szívesen fogadták az újoncokat, elvégre arra még nem nagyon volt példa, hogy ilyen téren mellényúlt volna a klub. Ellenben Caps sok követőt veszített és nagyon sok támadás érte a napokban.

Nemesis az a játékos, akiben megvan a potenciál arra, hogy akkora név legyen, mint Caps. Mechanikailag még bőven le van maradva a G2 midesétől, ám a játékintelligenciája legalább akkora, mint Caps-é, valamint egy fokkal megfontoltabban játszik, így a teljesítménye sem annyira ingadozó. Kíváncsian várjuk, hogy mi hoz ki a szlovén játékosból a Fnatic!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva