League of Legends

A drágább skinek esetében semmi sem változott – Megérkezett az Anivia VFX is


Igazán jól sikerült Anivia új VFX frissítése.

Az idei év második felében a Riot Games elkezdte felfrissíteni a régebbi karaktereket. Ezúttal Anivia került terítékre, s azt kell, hogy mondjuk, kijárt már neki ez a vérfrissítés.

Ami viszont érdekes, hogy az új VFX alig módosított a drágább kinézetek animációin, Anivia tipikusan az a karakter volt, akivel könnyebb és jobb volt játszani, ha a gyűjteményünkben volt az egyik drágább, frissebb skinje. A Festival Queen Anivia és Blackfrost Anivia egészen jó állapotban volt, ezért ebben a két esetben nagyon minimális lesz a változás.

Viszont minden más esetben mérvadó lesz ez a VFX frissítés! Az auto attack animációk sokkal természetesebbnek hatnak, az új jégtüskék sokkal kevésbé zavaróak, mint a jéggömbök, amik eddig voltak. Az animációk minősége pedig igazán szignifikáns változáson esett át, a jégfal összehasonlíthatatlan a régihez képest.

Kiváló ez a mozgalom, elvégre ez nemcsak a régi motorosoknak tudja fellendíteni a játékát, de az új játékosoknak is nagyban segít, elvégre sokkal könnyebb megtanulni egy-egy hőst, ha az animációk jó minőségűek és segítenek a pontos használatban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva