Fortnite

A loot-statisztikák alapján ez volt az 5 legrosszabb Fortnite tárgy, a játék eddigi történelmében


Számos ragyogó ötlet mellett azért az Epic Games is mellényúlt párszor az újítások kapcsán, lássuk az 5 legfeleslegesebbet.

A meccseken felvett tárgyak statisztikáiból, a valaha kiadott összes Fortnite tárgy figyelembe vételével elkészítették az 5 legfeleslegesebb item toplistáját.

5. Port-a-Fort

A kiadó hatalmas elvárásokat támasztott felé, mondván milyen jó lesz majd a gyengébben építő játékosok számára. A gond csak az, hogy aki nem szereti a meccsek építős részét, az mostanra már úgyis elhagyta a Fortnite szervereket. Aki viszont tud építeni, annak nincs szüksége erre a tárgyra. Vagyis a vége az lett, hogy senki nem használja, és teljesen feleslegessé vált.

4. Chiller Trap

A Bouncerek pótlására érkező csapda néhány vicces klippen kívül semmit sem rakott hozzá a játékhoz. Az elején még lehet örültek neki páran, de mostanra már mindenki visszasírja a Bouncereket.

3. Füst gránát

Sokan az esport versenyek tökéletes kellékékeként gondoltak rá, azóta viszont mindenki belátta, mennyire felesleges. Az Epic vaultba is tette a Smoke-ot, hiszen senki nem érezte úgy, hogy szeretne tartani egy helyet neki az inventory-ban. Ennél a fegyvereket és gyógyulásokat egyaránt fontosabbak mindenki szerint.

2. Bokor

A rejtőzködést elősegítő tárgyak gondolata nem rossz ötlet, de sajnos egyáltalán nem sikerült összehozni. A bokrokban rejtőző embereket csak a vak nem látja a Fortnite-ban, és ennek sem szívesen tart fent senki egy helyet az inventory-ban. Továbbá bármilyen apró sebzés elég neki, mozgás közben túl hangos, tényleg totális öngól lett a végére.

1. Crossbow

Az eddigi legfeleslegesebb tárgy a számszeríj lett, és nehéz elképzelni, hogy valaha is letaszítja a trónról bárki is. A Season 2 során érkezett, a Season 4 kezdetéig húzta. Egyedül akkor vette fel bárki is, ha tényleg semmi más nem volt kéznél, vagy ha egy poénos klippet akart összehozni a meccsen.

I underestimated the crossbow in v2 until now… from r/FortNiteBR

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva