Hearthstone

A magyar profik is pontoztak: ezek a legjobb Rastakhan lapok szerintük


Íme boldiika, CheeseHead és Diaz értékelései.

Amíg a Rastakhan’s Rumble jövő héten esedékes megjelenését várjuk, addig mindenki igyekszik találgatni, hogy melyek lesznek az igazán erős lapok az új Hearthstone kiegészítőben. Megtette ezt jó néhány ismert profi játékos is – mi például Zalae, Ike, Crane és Admirable értékelésével futottunk egy kört a napokban.

Hogy mit gondolnak a magyar profik? Most ebbe is nyerhetünk némi betekintést, miután a DEAC-Hackers három Hearthstone játékosa, boldiika, CheeseHead és Diaz készítettek egy lapelemzést az új kiegészítőről. Ők is négyes skálán értékelték az új lapokat

  • 4: őrült erős, meghatározó lap lesz
  • 3: erős, biztosan látni fogjuk
  • 2: nem teljesen reménytelen
  • 1: játszhatatlan, instant törhető

Ez alapján lássuk, hogy melyek azok a kártyák, amik 3-as feletti átlagot értek el a magyaroknál.

12 pont

Három lap érdemelt ki maximális pontszámot a srácoktól: a Mage esetében az Elemental és az Odd verzió is jelentőset léphet előre szerintük az Elemental Evocationnek, illetve a Jan’alai, the Dragonhawknak köszönhetően. De a Hunter feltámasztó spelljében, a Revenge of the Wildban is komoly potenciált éreznek.

11 pont

Két olyan lapról van szó, amit szinte mindenki a legjobbak közé sorolt előzetesen, így nem meglepő, hogy a DEAC játékosai is úgy érzik, hogy ott lesznek a legerősebbek között.

10 pont

Ha a toplista elejét nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy a Hunter és a Mage joggal reménykedhet egy erős időszakban, hiszen itt van újabb három lap ezekből a class-okból, ami magas pontszámot kapott, méghozzá a Neutral Sharkfin Fan mellett, ami akár önmagában behozhatja a metába az Even Rogue-ot.

A fenti kilenc lap tehát az, ami 3-asnál magasabb átlagot kapott a magyaroktól. Aki a teljes lapelemzésre kíváncsi, az ide kattintva a teljes táblázatot megtekintheti, illetve alább a Twitch-en is visszanézhetitek az értékelést.

Nézd meg boldiika_hu DEAC-Hackers | Rastakhan’s Rumble lapelemzés w/ Diaz, CheeseHead című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva