Fortnite

Egy jégkirály lesz a Battle Pass Tier 100?! – Megérkezett az első Season 7 előzetes


Karnyújtásnyira a Fortnite következő szezonja!

Egy kicsit korán érkezett a “karácsony” a kínai Fortnite weboldalon, kikerült ugyanis egy olyan kép a hetedik szezonról, amit nagy valószínűséggel nem akartak még hivatalosan bemutatni. A hetedik szezon első, kínai nyelvű képelőzetese ugyanis azóta már lekerült az oldalról, ám egy szemfüles Reddit felhasználónak köszönhetően nem maradt feledésben.

Epic Games

A felirat nemes egyszerűséggel annyit tesz, “közel a hetedik szezon”. Ennél sokkal többre nem számítottunk, elvégre ez az első jele a hetedik szezon közeledtének, ám ha jobban megnézzük, egészen sok mindent ki lehet olvasni a kiszivárgott képből.

Ami biztos, hogy a pálya felé közeledő jéghegy igazán fontos szerepet fog játszani a következő szezonban. A jéghegy motívum ugyanis ott tündököl a kép kellős közepén, még akkor is, ha közben egy karakter alakját is ábrázolja. Ez a karakter valószínűleg egy igazán fontos szereplője lesz a hetedik szezon Battle Pass csomagjának, akár még a Tier 100-as Outfit is kisülhet ebből. Első ránézésre úgy tűnik, hogy egy koronát visel az alak, ám azt is könnyen el tudjuk képzelni, hogy a jéghegy tetején található kastélyt ábrázolják az ég felé meredő alakzatok.

Már égnek az új kastély lámpái – Karnyújtásnyira a jéghegy a Fortnite szigettől

Egy sokkal kisebb, ám annál fontosabb eleme a képnek a karakter bal vállán található síelő/snowboardozó alak. Lehetséges, hogy a hetedik szezonban egy új közlekedési formát vezet be az Epic Games, ami a havas pályát fogja kihasználni. Nem ez lenne az első eset, hogy deszkát használhatunk közlekedésre, a Save the Worldben ugyanis már jó ideje lehet légdeszkán közlekedni, kisebb utómunkálattal a már kész mozgásmechanikát könnyedén átemelhetik a Battle Royale-ba is. Erre kiváló alkalom lehet a havas, jeges vidék és a sokak által kedvelt téli sportok megjelentetése a játékban.

Hamarosan itt a hetedik szezon, készüljön mindenki, mert biztosan hatalmas durranás lesz!

Update – 16:33

Megérkezett az angol nyelvű Fortnite twitter csatornára is az első teaser, melynek tartalma szinte megegyezik a fentebb leakelt kínai változattal, igazolva annak valóságtartalmát:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva